tisdag 31 juli 2012

China Glaze - Bohemian Luster Chrome

Ni ville se de nya lacken från China Glaze nu med en gång alltså, vad förvånad jag blir ;D

Eftersom det är många som väntar på sina paket, och säkert många som väntar på swatcher så de kan bestämma sig för vilka de ska beställa, så tänkte jag göra saker baklänges för en gång skull. Istället för att börja med individuella inlägg och sen ta sammanfattningen så börjar vi med sammanfattningen och tar inläggen sen. Så får ni en förhandsvisning av dem redan nu och mer detaljer resten av veckan.

Generellt trodde jag när de första swatcherna dök upp att jag skulle bli besviken på kollektionen, att promotionbilderna skulle vara överdrivna som vanligt. Och ja, det är de, men lacken är jättesnygga ändå! Jag blev inte besviken, ångrar inte att jag köpte hela kollektionen och kommer absolut att behålla alla lacken. Dock är det sådana där lack som man behöver se i verkligheten för att uppskatta till fullo, bilder gör dem inte riktigt rättvisa.

De är inte listade i ordning efter vad jag tyckte om dem utan i den ordningen jag swatchade dem. Min favorit blev Deviantly Daring tätt följt av Unpredictable.

Rare & Radiant... fast två av naglarna är målade med Peridot.
Ni kan ju få gissa vilka i några timmar innan jag lägger upp inlägget :p

Deviantly Daring

No Plain Jane

Swanky Silk

Unpredictable

Want my Bawdy

28 kommentarer:

 1. Åh, jag tror bestämt att du har omvänt mig från mina hedniska tankar om duokromt! Minst en av de här sötnosarna (kan man benämna nagellack som sötnosar?) ska få komma hem till mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wiii! Jag gläds åt varje person jag lyckas hjärntvätta till att närma sig att bli lika galen i nagellack som jag :D Och självklart är nagellack sötnosar :)

   Radera
  2. Håller för närvarande på att bygga upp en stadig samling här hemma, känns som att jag springer och köper lack hela tiden! Snart måste jag sätta ett tillfälligt köpstopp så jag hinner testa alla... Men Unpredictable ska bli min!

   Radera
 2. Gillar Deviantly Daring och Unpredictable. De andra kan jag skippa. Swanky Silk och No Plain jane ser ut att vara för lika Lippmanns chrome lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra alternativ om man - som jag - inte tänker betala DL-priser :) Kollektionen går ju in för att vara lik andra märkens duokroma lack så de är nog lika med vilje :p

   Radera
 3. Åh, vilken fin kollektion! Jag behöver nog inte fler Peridotdupes (har f ö ingen aning om vilka naglar som du målat med vad!), men de andra ser jättefina ut! Ska nog hålla i mig lite och vänta på dina individuella inlägg innan jag beställer dem själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag kände egentligen inget behov av en Peridot-dupe till jag heller... Fast jag har frankat ihjäl den andra jag hade och det kan ju vara bra att ha en så jag slipper använda de dyra Chaneldropparna kanske :p

   Radera
 4. Först var jag säker på att jag skulle ha alla, sedan blev jag besviken, men nu kan jag nog tänka mig hela kollektionen igen. :) Tackar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De första swatcherna som kom (jag har sett två hittills) verkade ha den effekten... kanske blev de fotade som hastigast i dåligt ljus. De är så mycket finare i verkligheten!

   Radera
 5. Jag blev så besviken när jag fick se swatches på dessa första gången men nu har jag ändrat mig! De är ju otroligt fina, kan tänka mig att köpa alla! 3-4 av dem blir de i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev också besviken av de första swatcherna, men då hade jag redan beställt dem... Och det var nog tur så jag inte missade nån trots allt :)

   Radera
 6. Unpredictable känns ju given för mig som är grön-galen :) Men swanky silk är också ganska intressant...Det lutar åt dessa två faktiskt!

  /peachgirl

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Unpredictable är helt underbar!

   Radera
 7. Svar
  1. De var - tack och lov - bättre än jag väntat mig :)

   Radera
 8. Hämtade ut mina på posten idag. Nu blir det ju enkelt att välja vilket som ska bäras i morgon. Call me Deviantly Daring!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett bra val, den är helt underbar :)

   Radera
 9. Fan också. Det här blir dyrt....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nejdå, du sparar massa pengar genom att köpa de här ;D Det är en total rip-off collektion. Rare & Radiant kan ersätta Peridot om man tycker den är för dyr. Swanky Silk ska vara en dupe till Deborah Lippmann Sugar Daddy och No Plain Jane är mer än lovligt lik DL Private Dancer. Massa bra alternativ till mycket dyrare lack, man sparar så mycket att det nästan vore dumt att INTE köpa dem ^^

   Radera
 10. Alla ser faktiskt fina ut! Min förhandsfavorit, innan jag testat dem själv, är nog Swanky Silk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en underlig färg på Swanky Silk, jag hade världens problem med att försöka beskriva den med ord när jag skrev inlägget om den ^^

   Radera
  2. Påminner den månne lite om Sally Hansen Nail Prisms Golden Cinnabar i färgen? Eller är jag helt ute och cyklar?

   Radera
  3. Jag har inte den själv, men av bilderna vid en Googling att döma så tror jag att det är mycket mindre rosa i Swanky Silk. Men de verkar absolut vara i samma familj! Du får göra en jämförelse när ditt paket dyker upp :)

   Radera
  4. Jag kommer nog att klicka hem Deviantly Daring, No Plain Jane och Unpredictable, men de ser fina ut allihop!

   Radera
 11. Ja, de enda jag känner ett sug efter är Deviantly Daring och Unpredictable! Och det är 2 fler än jag trodde! :) För blev som många andra besviken, och är lite "under whelmed" fortfarande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Promotionbilderna var ju så Photoshoppade (eller ritade helt i datorn och inget foto alls) att vad de än sen lanserade var det ju givet att man skulle bli besviken. Jag tycker det är så himla dumt av företagen att göra så, det borde ju rimligtvis inte göra att de säljer mer

   Radera
 12. Want my Bawdy (ja, jag gillar blått)och Deviantly Daring känns som de jag är mest sugen på. Och kul med dina swatchar, var sååå besviken när jag såg några andra och tyckte att varenda färg var en besvikelse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mins inte vilken av dem (och det spelar ju ingen roll), men nån i av swatcherna jag såg var de alldeles för grå allihop, där var det nog ljuset som var boven i dramat.

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.