lördag 28 juli 2012

Peripera - Prism Navy P019

Mer magi från Peripera, den här gången den mindre kända Prism Navy. Den här förtjänar mins lika mycket uppmärksamhet som sitt guld-gröna syskon för det är också helt underbart! Djup blåturkos basfärg med duokroma skiftningar i grönt och klarblått. Ganska diskreta men väldans vackra.
Formulan är en dröm. Ett lager räcker utmärkt och torkar på sekunder. Det är bara den breda penseln som ställer till det men om man väl vänjer sig vid den (eller klipper av hälften) så är lacket i sig super att lacka med. Nästan inga penselmärken i det här heller.

Formula: 5
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: eBay

7 kommentarer:

 1. Vad vacker den är! Älskar djupet i den blå färgen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de diskretas skiftningarna ger det massor av djup!

   Radera
 2. Åh så vackert, det här är verkligen ett lack i min smak!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen ett vackert lack!

   Radera
 3. Oj,oj,oj va snyggt! Blir lite full iskratt när du skriver diskret, man måste nog vara nagelnörd ( och det är vi ju!) för att tycka att det är diskret!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var jag som slant på tangentbordet ^^ Menade att de duokroma skiftningarna var diskreta, men det blev syftningsfel istället. Nu ska det vara ändrat till det bättre förhoppningsvis :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.