tisdag 3 juli 2012

Layla - Cloudy Violet

Kom änna av mig med Layla lacken lite, vi får ta igen det för Cloudy Violet är helt underbart! Bländande regnbågar och en djupt blålila färg, galet vackert! Det riktigt sprakar om det.

Formulan var medioker, inte den värsta i gänget men rätt mycket kala fläckar ändå. Tre lager på de flesta av naglarna.

Formula: 3
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Layla

13 kommentarer:

 1. Snyyyygg! Kan inte komma på något mer innovativt att skriva än så ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det sammanfattar det hela rätt bra så det behövs inte mer än så :)

   Radera
 2. Förbaskat vackert! Helt amazing!

  SvaraRadera
 3. Lila + Holo = Love

  SvaraRadera
 4. Låter du ditt Seche Vite härda helt innan du målar hololack över det? För visst gör du som jag och har Seche Vite som underlack till holografiska lack med knepig formula? Jag har klarat alla mina nya Layla med två lager, skulle gå med ett flödigt också i vissa fall, men jag ser till att ha en helt torr och härdad bas innan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. jajjamen :) Det är så torrt som det bara blir. Ofta målar jag på SV som bas, väntar på att det ska torka, glömmer vad jag gör och kommer på 20 min senare att jag ju skulle lacka med en färg också :p Vid det laget är det väldigt härdat ^^ Jag har ju SV under allting, inte bara under hololack. För mig gör det ingen skillnad om jag har SV eller ett vanligt underlack under holosarna, det blir samma resultat ändå, så det är inte därför utan bara av gammal vana :)

   Radera
  2. har du provat att lägga dem direkt på nageln utan något under? Jag tror inte ditt SV är genomhärdat på 20 minuter nämligen, även om det är yttorrt. Verkar konstigt att du ska ha problem med formulan annars.

   Radera
  3. Det är klart att ett enda lager SV på en bar nagel är genomhärdat på 20 minuter! ^^ Vid det laget flagar det ju närapå av om man petar i kanten. Till och med vilket underlack som helst på bara naglar härdar ju igenom på ingen tid alls så länge man inte lägger mer grejer uppepå sen. Det handlar väl om lackningsteknik eller nått annars, jag vet inte. Jag kan bara skriva om hur jag upplever lacken och om vi inte upplever dem lika så är det väl så bara, och jag ser inget problem med att vi inte nödvändigtvis tycker exakt lika om allting.
   Rent tekniskt sen, om lager nummer två ger kala fläckar så kommer det ju att göra det oavsett vad som ligger som underlack, så jag ser inte hur varken bar nagel, vanligt underlack, SV eller vad som skulle hjälpa mot det. Även om man slår på stort med en Aqua Base så hjälper det ju bara för lager ett, lager två beter ju sig som det gör oavsett... om man inte gör en varannan-sandwich av det :p

   Radera
  4. Jag ber om ursäkt, det var inte meningen att göra dig upprörd. Jag ville vara hjälpsam. Det är ju tråkigt om du har bekymmer med formulan. Vi har säkert väldigt olika teknik vid lackning då vi upplever det mesta olika men som sagt, det var verkligen inte meningen att trampa dig på tårna. Det är bra att man är olika men trist att du har problem med Layla. det tar ju bort glädjen med lacken om man har sådana bekymmer vid lackandet och jag ville bara att du skulle känna samma glädje som jag när du använde dem.

   Som sagt, jag ber om ursäkt för att jag lade mig i.

   Radera
  5. Det är ingen fara! :) Jag är lycklig över Layla-lacken ändå, de hade gärna fått kräva 18 lager, de är så fina att det inte hade spelat nån roll :)

   Radera
 5. Vilka galet vackra regnbågar:)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.