lördag 7 juli 2012

Orly - Glowstick

Vi tar det här idag med... Det har ju varit uppe på många bloggar redan och jag tycker det är lika läckert som alla andra :) Härlig självlysande gröngul nyans. Helt underbart!

Men suck vad synd att Glowstick är så skirt :( Jag hade hoppats att det skulle täcka på egen hand baserat på vad jag läst på ett par andra bloggar. Men nä, det gick inge' bra. Det var fortfarande strimmigt och ojämnt efter fem lager så jag gav upp och tog av det igen. Så här ser ni två lager över ett lager vitt istället. Formulan är lite rinnig men inte så det hade stört om det inte vore så skirt. Torkar gör det iaf snabbt, alltid nått. Och ytan blir sådär plastigt halvmatt som den "ska" på neonlack.

Formula: 2
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Nail etc

14 kommentarer:

 1. ...och nångång nästa vecka, om posten är samarbetsvillig, så dyker den upp på min blogg också! De hade med den i senaste Cosmo, men med deras färgtryck så är den neongrön (och inte så lite heller). Vilken miss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju absolut några droppar grönt i lacket, men det är ju inte grönt! Dåligt när tidningar missar på färgkorrektheten, det är väl det minsta man kan begära av tryckt material :s

   Radera
 2. Du var smart du, som lade den över vitt. Det var inte jag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var inte smart första swatchningen ^^ Hade så gärna velat att den skulle täcka utan vitt :/

   Radera
 3. Kom till din tutorial på water marble av en slump och det verkar ju ganska simpelt när du gör det i alla fall! Hade ingen aning om att det var så man gjorde men ska absolut testa inom en snar framtid så tack för tipset! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja testa du, det är roligt att pyssla med om inte annat :)

   Radera
 4. Jösses! Fick nästan ta på mig solglasögon... här snackar vi neon! Läckert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är nog det mest neoniga jag har :)

   Radera
 5. Den här tröttnar man inte på att se :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju bra att det tål att ses om :)

   Radera
 6. Verkligen självlysande, bilderna nästan hoppar ut ur datorn :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och då är det ändå ännu mer lysande i verkligheten :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.