fredag 20 juli 2012

Jade - Mystic Gold

Jag kunde inte hålla mig borta från Mystic Gold många timmar efter att jag packat upp paketet. Och det var ju bra, så att jag får till ett riktigt hololack till holofredag också. Mystic Gold är helt unikt i min samling och riktigt häftigt. Inte alls sådär guldigt guldfärgat som det finns ett oändligt antal nagellack i världen som är och som jag inte gillar alls. Det här är mörkt och nästan lite smutsigt... jag associerar till senap fast det är inte riktigt rätt heller. Mystic Gold är nog ett riktigt bra namn för det är en lite mystisk guldnyans. Det ser egentligen inte riktigt klokt ut på mig men jag är beredd att ignorera det eftersom lacket är så häftigt :)
Massa regnbågar som ni ser, och en suverän formula dessutom, vad mer kan man önska sig. Det är tre lager men egentligen hade det nog räckt med två om jag varit lite mer noggrann. Lättmålat var det med.

Formula: 4
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Ninja Polish

16 kommentarer:

 1. Helt perverst fint! Fantastisk holo OCH det ser ut som flytande metall!

  SvaraRadera
 2. Åhå:) Cooooolt:) Anar jag en svag grön nyans i den oxå? oavsett är det vackert som attan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, en aning grönt har de nog hällt i, jag tror det är det som ger den lite smutsiga tonen

   Radera
 3. Jag älskar det här lacket! Det är så underbart vackert! Jades hololack är verkligen värda att ha i samlingen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Jade holosarna är nog årets fynd bland hololack tror jag. Jag hade ingen aning om att märket ens fanns innan de dök upp hos llarowe och Ninja Polish, så det var verkligen en trevlig överraskning :)

   Radera
 4. Det här är verkligen ett riktigt läckert hololack!

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag snubblade över den här länken till en watermarbling tutorial och ville bara tipsa om den, den tar upp alla de där små trixen som vanliga tutorials ofta missar, tänkte att du om någon kunde sprida den till en större tips och trixbehövande nagelgalningsgrupp än jag som i princip slutat blogga och har precis noll läsare för tillfället :)

  http://www.lacquerish.com/2011/07/nail-art-water-marble-secrets-revealed.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får ta upp bloggandet igen, det är så synd när bloggar dör bort tycker jag :) Det var en bra tutorial men jag tror att det mesta täcks in av saker jag redan skrivit eller som det kryllar av på nätet? Håll penseln nära vattnet och doppa i vinkel är ju iaf väldigt vanliga uppmaningar i de flesta tutorials :)

   Radera
  2. Ajaj, det var nog jag som var otydlig är jag rädd, det var egentligen en specifik sak som jag upplever att många tutorials missar och det var där som denna gav mig mest behållning och där jag även tänkte mig att fler kunde dra nytta av och det gäller att när man påbörjar designen så skall man inte börja längs ut, utan näst längst ut i sitt bullseye :). Hursom helst, tack för ditt personliga svar :)

   Radera
 6. Jäklars.. Där var det verkligen "Bling-bling"! Snyggt!

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag trivs inte i bling-lack i vanliga fall men det här var en så udda färg att det funkade ändå :)

   Radera
 7. Det är verkligen ett fantastiskt tjusigt lack...

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.