söndag 22 juli 2012

Sammanfattning: China Glaze - Safari

Den här gången kom jag faktiskt ihåg sammanfattningen också (!). Safari-kollektionen bjöd verkligen på en del udda lack. Knappast China Glaze mest lysande kollektion genom tiderna men personligen känner jag att när lacksamlingen har kommit över 500 flaskor börjar det bli svårt att hitta unika lack att införliva i den. Och då är det ju kul med en sån här kollektion som - som sagt - bäst beskrivs som udda.

Med flera av lacken kände jag dock att de kunde ha varit lite bättre. De kunde ha haft en lite annan nyans och att det hade gett dem ett stort lyft. När jag swatchar en kel kollektion är det alltid nått lack jag tänker så om, "jag önskar att det var lite mörkare/ljusare" "jag önskar att det inte hade varit rosa" ^^ Men nu var det så med rätt många av dem, och det gör ju det hela lite tristare. Ett par var för mörka, nått var inte så knalligt i färgen, och flera var bara fel... Men det är ju en helt personlig smaksak naturligtvis! Andra kanske älskar nyanserna och tycker att de är mitt i prick.

Och på tal om rosa så är jag väldigt glad och tacksam över att jag slapp rosa lack i kollektionen!

Det dammigt turkosa Excotic Encounters blev min favorit, följt av det röda Adventure Red-y och det rödlila Perr-fect Plum. Det är ju dock de mest standardmässiga och "normala" färgerna i kollektionen så de mer udda nyanserna tog mig uppenbarligen inte med storm. Jajaj

Excotic Encounters

Adventure Red-y

Perr-fect Plum

Man Hunt

Pray Tell

I'm Not Lion

I Herd That

Call of the Wild

Jungle Queen

Elephant Walk

Kalahari Kiss

Desert Sun
Fastnade ni för nått av lacken? Visst känns det lite fel med höstlack mitt i sommaren? Men vi kör vidare på det temat för jag har hela Zoyas höstkollektioner på väg in med snigelposten.

10 kommentarer:

 1. Jag måste säga att när jag ser hela kollektionen så här så blir jag inte alls sugen. Alla lack ser ut som/liknar något jag redan har. Hoppas deras nästan kollektion blir lite mer unik.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag kan faktiskt inte heller påstå att jag blir så sugen på dem när jag ser dem såhär ^^ Men det enda jag tillåter mig själv att ohämmat köpa hela kollektioner av numera är China Glaze och Zoya, så jag fick väl passa på antar jag :p

   Radera
 2. Haha, jag vill faktiskt ha 5 st härifrån! Och brukar oftast vilja ha 3-4, så är en rätt bra kollektion för mig ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju det som är så roligt, det finns alltid nån som tycker att lacken är snygga, hur de än ser ut :)

   Radera
 3. Man hunt & Exotic Encounters har jag införskaffat men även Perr-fect Plum och Adventure Red-y är fina.

  En del av Zoya lacken har jag ju också på väg hem, men jag valde att köpa 3 av varje kollektion där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade absolut kunnat låta bli vissa av Zoya lacken också, men jag brukar alltid älska Zoyas formula så jag köper dem lite på det :) Kanske kan jag byta ut nått liknande med sämre formula som jag redan har mot Zoyas trevliga

   Radera
 4. Nope. Inte ett dugg sugen på dom här. (ser fram emot Zoya dock)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu när de här är avklarade så ska det bli roligt att få hem Zoya lacken... om de kan snigla sig hit nån gång, det var ett långsamt paket för att vara eBay :/

   Radera
 5. Hade fått för mej att jag ville ha hela kollektionen, men när jag ser den såhär så är det bara några stycken. Dina top fem kommer det nog bli iaf. :)

  SvaraRadera
 6. Haha, jag satt och bläddrade igenom bilderna och tänkte "nej, nej, inte intressant, nej, nej .." och sedan ser jag desert sun och blir kär. Det är tur att alla inte har samma smak! :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.