torsdag 12 juli 2012

Sammanfattning: Laylas nya hololack

Har ju helt missat att sammanfatta de nya Layla-holosarna! Jaja, bättre sent än aldrig, vi tar dem nu istället som en tjuvstart på holofredag. 

Som vi alla vet vid det här laget är det en helt underbar kollektion! Det bästa sen... tja, Laylas 8 första lack antar jag ^^ Mer holografiskt än allt annat. Även om jag köper hela kollektioner till höger och vänster så brukar jag när det kommer till kritan alltid tycka att inte alla lacken i kollektionerna är helt nödvändiga. Särskilt inte för andra som av någon anledning (mer sunt förnuft till exempel) inte kan eller vill köpa allt som dyker upp på marknaden. Men gillar man holo så måste man faktiskt ha de här, alla 16 alltså, även de 8 första :) Sen när man har dem så kan man nästan nöja sig med hololack för det blir inte mer holo än så här. Inte idag iaf, kanske nån hittar på en ännu häftigare produkt en vacker dag, men just nu är det här 10 på den 10-gradiga holoskalan så att säga.

Att försöka rangordna dem är var verkligen inte lätt, jag är helt kär i allihop. Men jag tror att jag måste sätta Gold Idol, Emerald Devine och Coffee Love överst på listan, tätt följt av Misty Blush och förvånande nog Shocking Pink vars koralltoner gick hem hos mig mycket mer än jag trott. Och så de andra på delad tredjeplats då... Meningslös lista, alla är underbara :)

Gold Idol

Emerald Devine

Coffee Love

Misty Blush

Shocking Pink

Purple Illusion

Cloudy Violet

...och den inte så röda Red Taboo

Formulan har vi ju tagit upp förut och om man jämför med vanliga nagellack så är den sådär. Jämför man med liknande superholografiska linjära lack så är den däremot riktigt bra. Den drar inte alls med sig de undre lagren på samma sätt som Nfu-Oh och Make Up Store's till exempel. En del kala fläckar blir det men å andra sidan torkar det blixtsnabbt så det tar inte mer tid eller ansträngning att lacka 4 lager av de här jämfört med 2-3 lager av ett skimmerlack. Och ärligt talat, skit samma hur formulan är när lacken ser ut så här ^^

När jag letade upp bilderna igen i mitt arkiv så upptäckte jag att jag faktiskt inte swatchat upp alla tidigare 8, bara 2 eller 3 av dem. Det får vi råda bot på, så de galna holosarnas tid äro icke förbi på bloggen :)

Vad säger ni, ska ni skaffa några Layla-holosar? (köpguiden till Laylas site kan jag ju länka till igen) För mig är den stora frågan nu om jag ska ha backuper på alla eller bara nästan alla ^^

8 kommentarer:

 1. Jag är vansinnigt sugen på att göra en Layla-beställning! Får se när plånboken tycker att tillfället är rätt. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nackdelen med dem är ju fram för allt den galna fraktkostnaden :/

   Radera
 2. Åh, de var underbara allihopa!

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Nejdå, de är lätta att få tag på, bara att slå till ;)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.