tisdag 24 juli 2012

Jämförelse mellan La Femme - Unica och A-England - Dragon & Princess Sabra

En styck jämförelse coming up! Här är Única ihop med två gröna holosar från A-England.Som ni ser är de långt ifrån dupes. Princess Sabra fick vara med för att ni bad om det, men den är ju väldigt blek i jämförelse med de andra två. Dragon är mer blåtonat grön än Única, som går starkt i gula toner. Única är också mycket mer holografiskt än de andra, men A-England's lack är ju inte mer än lite skimrande i sin holoeffekt så det var ju ganska väntat.

Det är ett enda lager av Única och Dragon medan Princess Sabra fick tre. Jag kan inte välja en favorit bland nyanserna, alla är lika snygga. Men i mina ögon gäller ju regeln "ju mer holo desto bättre" :)

4 kommentarer:

 1. Tycker nog att bottenfärgen i Dragon är mer tilltalande men holoeffekten i Única är ju så man får en tår i ögonvrån. Svårt val, svårt.... Men man måste inte välja va?;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. När det kommer till nagellack så måste man aldrig nånsin välja :D

   Radera
 2. Tack så mycket! Jag insåg ju att Sabra är mkt ljusare, men blir lättare att verkligen se hurpass gul i tonen Única är, när man har både den och Dragon bredvid (och äger dem båda) :)
  Och NEJ Lela, man måste inte välja tycker jag! Jag älskar gröna holos (t ex Sminkan Arawn!) så jag måste nog ha denna!

  (min sambo döpte Única till: Gay Gecco!) XD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, när man ändå gör en jämförelse kan man lika gärna knö in ett lack till så länge det finns naglar åt det :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.