söndag 22 juli 2012

Gradientmarble i mint och lila

Och så var det ju Nailart söndag också... Grävde fram det här nöd-inlägget ur arkivet från när jag fick ett ryck och gjorde watermarbles på löpande band. Får ta och göra några till snart tror jag, jag hinner förtränga mellan varven hur kul det är.
Zoya Purity och Wednesday i gradienten och China Glaze Urban Night i marbeln.

15 kommentarer:

 1. Det här var supersnyggt! Önskar att jag själv hade tålamod att göra watermarbles, det är ju så fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju lite extra tålamodsprövande när man först ska göra en gradient med... det är på gränsen även för mig. Men marblingen i sig tycker jag är kul

   Radera
 2. Faktiskt riktigt snyggt! Jag är inte alltid så förtjust i water marbles, de kan bli lite för röriga för min smak, men jag gillade hur den här såg ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag tror det blir en lite annan grej när man inte marblar ihop flera färger utan bara en färg över en manikyr

   Radera
 3. Måste testa att göra gradient först och sen marbla, SÅ snyggt:)vad har du som utfyllnad o marblen? Jag har testat med topplack men det blev ingen hit, torkade på nolltid så det förvandlades till en kladdig sörja allting:(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder bara genomskinligt lack i största allmänhet... fast snabbtorkande överlack har jag också testat och det blev som du säger massaker av det. Så nått som inte är snabbtorkande :)

   Radera
  2. Det var helt vanligt topplack jag testade, typ MNY eller nåt. Får testa mig igenom de andra oxå då och se om jag hittad nåt som inte stelnar.

   Radera
  3. Jag har nog använt baslack i nån omgång, testa om det går bättre kanske :)

   Radera
 4. Görsnyggt. Synd bara att du gillade Urban night som art-lack. ;)

  Och en helt off topic-länk jag tänkte kanske kunde roa dig. http://www.startrekmap.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja attans ;)

   Wiii! Kulig länk! Tack :D Är nästan så jag blev sugen på att se om alla serier med kartan framför mig bara för att fatta hur de åker runt kors och tvärs... fast det skulle ta lite för lång tid kanske :p

   Radera
 5. Fett snyggt! Jag har tänkt göra marbles jättelänge, det är ju himla roligt!

  SvaraRadera
 6. Väldigt snyggt! Jag önskar att jag kunde få till lika snygga marmoreringar. Det skulle nog i o f s hjälpa om jag övade på det någon gång ibland, men jag är för lat... :-)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.