torsdag 19 juli 2012

Del Sol - Spike

Hmm... hade jag testat det här först så hade jag nog inte varit så hård mot Electrick ^^  Spike är läskigt frostigt ljusgrönt utan sol och blir mesrosa med beigea toner i solen. Vet inte om det är värre att vara ute eller inne med det. Det är kul att det ändrar färg men det är väl också det enda som är kul. Stackars Electrick hade ju i alla fall en trevlig turkos färg när det höll på att ändra sig, Spike blir bara trist beige-silver i övergången, som en ingen-färg. Ni vet när en färg är så blek och trist att den nästan inte är en färg över huvud taget. Så blir det. ...Borde absolut hoppat över Spike känner jag :/beigerosa i solen, blev inte så mycket mer rosa än så här

Fyra lager och fortfarande lite VNL. Ganska rinnigt också, men fram för allt väldigt frostigt... Jag har inte så ont av frostigheten som sådan, men penseldragen stör mig nått otroligt.

Formula: 1
Färg i sin genre: svag 2a
Inköpsställe: Nailmail

11 kommentarer:

 1. Näe... håller med dig, det var verkligen ingen hit!

  SvaraRadera
 2. Ok, jag blir mer och mer övertygad om att jag gjorde rätt i att hoppa över att köpa dom här lacken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att de tre jag skaffade som inte är frost ska vara roligare, annars börjar jag känna att jag nog skulle ha hoppat över dem jag också

   Radera
 3. De jag köpte förra året var bra mycket trevligare..! (Foxy och Knock Out)

  SvaraRadera
  Svar
  1. det verkar ju som om de ändrar färg ordentligt iaf, men jag försökte undvika rosa så mycket som möjligt :p

   Radera
 4. Nej, det där såg verkligen inget roligt ut!

  SvaraRadera
 5. haha.. usj.. nä det där var gräs-likt :)
  Jag köpte mina DelSol färgskiftande lack på Saint Thomas i karibien och bara för den nostalgien får dom vara kvar i mina lådor. För bra ..nä det är dom INTE. Plaskiga och tunna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är synd att Del Sol inte la ner åtminstone 10 minuter på att försöka fixa till formulan på dem!

   Radera
 6. Får gåshud över hela kroppen... huuu...

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.