onsdag 4 juli 2012

China Glaze - Man Hunt

Man Hunt (för övrigt ett grymt namn) är ett väldigt dammigt mörkblått lack som torkar en halv nyans mörkare än det är i flaskan. Jag har just nu fått totalt dille på knallblått, kornblått, så Man Hunt är inte alls vad jag är sugen på. Jag trodde därmed att jag skulle tycka att det bara var trist och för mörkt för mig men där trodde jag fel :) Min förkärlek för jeansblå lack dyker upp igen och räddar det. Inte för att det egentligen är jeansblått men det är tillräckligt nära för att tilltala den hjärncellen som gillar de nyanserna.
Formulan är väldigt pigmenterad och täckande. På några av naglarna är det bara ett flödigt lager och på de andra är det två lite tunnare, båda varianterna gick lika bra. Personligen gillar jag att bara behöva lacka ett lager och jag upplever att färre lager alltid torkar snabbare, så jag sölar hellre på ett rejält lager än att fippla med flera tunna. På bilderna syns det en aning VNL men det måste varit kameran som hittade på det själv för det syns inte det minsta i verkligheten. Antar att det beror på blixten.

Formula: 5
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: Nail etc

14 kommentarer:

 1. "Inte för att det egentligen är jeansblått men det är tillräckligt nära för att tilltala den hjärncellen som gillar de nyanserna."
  Tack för dagens fniss!
  Tycker lacket ser riktigt fint ut, åker in på köpelistan.

  SvaraRadera
 2. Kanonfint! Jag blir verkligen mer och mer sugen på lack från Safari kollektionen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns som om man får vänja sig lite vid dem (för att det är höstlack kanske) men sen växer de :)

   Radera
 3. Riktigt snyggt. Har en förkärlek till blått så nu ångrar jag att denna inte åkte med i beställningen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får alltid fler chanser :) De här kommer ju hänga med hos e-tailersarna ett tag

   Radera
 4. Glad att jag skaffade det där. Tardisblått liksom. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var tvungen att googla på tardis och fick upp bilder på en blå telefonkiosk... kan inte påstå att jag förstår sammanhanget riktigt ^^ Men ja, blå var den :)

   Radera
 5. jättesnyggt ju!
  Men, jag blir ändå inte så sugen..
  det känns liksom inte så "nytt" direkt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. blått cremelack kan man ju inte beskylla för att vara unikt iaf :p

   Radera
 6. Hur gick det att beställa från nail etc med tanke på leveranstid och betalning? Fraktpriser står på hemsidan, vilket är jättebra. Men jag hittade ingen information om betalningssätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Leveranstiden kan jag inte komma på att jag tänkte nått särskilt om så den måste ha varit fullständigt normal :) Betalningssätt är Paypal som alltid. Man kan betala med Visa och Mastercard också men Paypal är ju absolut smidigast. Det enda jag kan anmärka på är att ett av lacken jag beställde visade sig vara slut när det väl kom till kritan. Jag stör mig lite på ställen som inte håller ordning på sina lagersaldon, men men... De refund'ade mig hur som helst kostnaden på eget initiativ och det var inga problem i övrigt.

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.