onsdag 11 juli 2012

Peripera - Metallic Green P027

Vi bryter av höstlacken med lite duokromt istället, kännde för det idag :) Och ett underbart duokromt lack dessutom. Jag trodde inte att jag skulle hitta ett duokromt lack i den guld-grön-blå-skiftande färgskalan som jag tycker bättre om än Peridot, men här är det! Underbart magiskt skiftande i grönt, turkost och blått med guld i glansdagrarna. Det är betydligt mer grönt och blått än Peridot och det är därför jag tycker det är snyggare, helt en personlig preferens. Fullständigt älskar det!

Formulan är väldigt täckande med foil-finish. Tyvärr blir det penselmärken i det men eftersom det är så färgskiftande så tänker man inte så mycket på det. Det täckte bra på ett enda lager men lager nummer två fördjupade färgen lite. Den stora invändningen gäller penseln, som är den bredaste kvast som nånsin suttit i en flaska nagellack. Hur tänkte de där egentligen?

Peripera's pensel till höger och OPI's pensel till vänster... och jag som trodde OPI's var bred :p

Lacket är doftsatt, det tål också att nämnas. Jag tycker att parfym i nagellack är ett riktigt otyg men i det här luktade det i alla fall inte äckelpäckel. En lite söt doft av tvål typ, inte så påträngande.

Formula: 4
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: eBay

20 kommentarer:

 1. Skitsnyggt helt enkelt. :)

  SvaraRadera
 2. Jättefint lack och vad fint du fångat skiftningarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äntligen har jag en kamera som vill samarbeta :)

   Radera
 3. Jag älskar detta men hatar också penseln, den är fruktansvärd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag swatchat upp några andra Peripera lack med samma hysteriska pensel och jag har vant mig lite. Den är ju fortfarande idiotisk, men den går att hantera hyfsat :p

   Radera
 4. Jösses vilken bred pensel! Lacket är underbart i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår inte varför de trodde att det skulle vara en bra idé med en sådan pensel :s

   Radera
 5. Det finns bara ett ord, Wow

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det beskriver det bra :)

   Radera
 6. Fantastiskt fint!

  SvaraRadera
 7. Har klickat fram detta många gånger nu på Ebay men aldrig kommit mig för att beställa den. Men jag tror det börjar bli dags nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det satt hårt inne för mig också, men nu är jag väldigt glad att jag skaffade det :) Om du köper det så missa inte syskonet Prism Navy P019 som är helt underbar den också! Samma koncept fast mörkare och i turkos :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.