onsdag 25 juli 2012

Kays - Sunstorm

Jag köpte två Kays lack utan att ha en aning om vad det var för märke och när jag tog reda på det visade det sig vara indie-lack. Av flaskorna att döma hade jag aldrig gissat det för de ser så professionella ut. Jag som tänkt hålla mig borta från indie-lacken :) Men det är ju bra betyg om man tar miste på dem tycker jag.

Tyvärr visade innehållet i Sunstorm upp lite av hemmagjordheten i form av stelnat pigment på insidan av flaskhalsen. Nu när jag försökt mig på att franka med pigment så har jag stor förståelse för fenomenet, men jag kan ändå tycka att man fixar till sådant innan man skickar iväg en flaska. Det har satt igen ungefär en tredjedel av öppningen, vilket jag egentligen kan leva med. Vad jag däremot inte kan leva med är att det lossnar i små smulor och hamnar på mina naglar och ser ut som sand i lacket.

För övrigt är det ett orange lack som jag inte är vidare förtjust i, så från att ha gillat Glitter Gal Orange häromsistens så är nu världsordningen återställd i sitt ursprungliga skick ;) Det är egentligen en fantastiskt vacker kopparorange nyans med massa djup i, den ska bara inte sitta på mina fingrar.
Formulan - utöver pigmentsanden - är helt underbar! Lättmålat som smör, täcker fullständigt på ett enda lager och torkar bra.

Formula: 5
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Ninja Polish

12 kommentarer:

 1. Tycker det var en väldigt snygg orange färg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kommer dyka upp i bloppisen vid nästa omgång, så passa på då ;)

   Radera
 2. Väldigt fin måste jag säga, men en svår färg mot händerna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, på nån annan hade det säkert gjort sig mycket bättre, orange passar inte på mig :/

   Radera
 3. Svar
  1. Färgen är det ju egentligen inget fel på, bara fel färg på mig

   Radera
 4. Var inget stort fan av färgen men vilken längd du har fått ut på naglarna:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju gräsligt svårt att få långa naglar så jag är väldans stolt över dem :D Det är lättare på sommaren att odla dem långa, så jag får passa på nu innan det går åt skogen igen ^^

   Radera
  2. Du menar att det blir lättare på sommaren? Vad kan det bero på? Vitaminerna i solstrålarna eller?

   Radera
  3. Delvis mer tillskott av D-vitamin av solen. Men fram för allt luftfuktigheten! Den torra luften på vintern drar ut den sista gnuttan fukt ur mina redan torra naglar så de blir ännu sprödare och går av. På sommaren trivs de mycket bättre med klimatet :)

   Radera
 5. Herregud, det innebär att jag också äger indie-lack nu ju! Wow. Hade inga problem med det lacket jag ännu har testat.

  SvaraRadera
 6. Det ser ut som att du har en solnedgång på varje nagel! Vackert!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.