söndag 1 juli 2012

Häst åt Lollo

Jag bad ju om en utmaning och fick en av min vän Louise som jag inte kunde låta bli :) Jag tecknade mycket hästar (på papper!) när jag var liten så det var inte ett så främmande koncept. Dock kände jag att jag skulle behövt en längre nagel för ett så avlångt objekt :p Det var oändligt pilligt och tog alldeles för lång tid så det blev bara en tyvärr, de andra naglarna fick bara vara blå. Och jag kommer aldrig nånsin att kunna göra det på nån annan, det var knappt att det gick på mig själv! ^^  Men det är iaf en häst :)Nu ska jag ge mig på nån av alla andra bra förslag ni hade :) Och ni får gärna lägga till fler, jag får bygga upp ett litet lager av idéer att ta av när fantasin tryter!

25 kommentarer:

 1. Jag kom på ett när jag var i Dalarna så sent som igår. Kurbits! Den du... ;)

  Supersöt häst. Nu är det någon som ska sluta bita på naglarna väl? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men kurbits är ju så fuuuult ^^
   Får väl se, sånt där är lättare sagt än gjort, men kan kan ju iaf försöka få henne till det :)

   Radera
 2. Oj va fin! Förstår att det va pilligt och tog tid. :)

  SvaraRadera
 3. Åh sicken klad hest! :)

  SvaraRadera
 4. Oh, vilken välgjord häst. Känns som om det inte gör något att det "bara" är en. Är den gjord i akrylfärg? Och använder du något överlack efter? Har hört att det "förstör" akrylen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder alltid överlack över akryl, det gör dels manikyren glansig, men fram för allt gör det att färgerna smälter ihop så att det blir mycket snyggare. Har aldrig varit med om att överlack förstör det hela och har inte läst om det hos någon av de större bloggarna som specialicerat sig på akrylmanikyrer. Kanske beror på konstig färg, eller att man inte låter det torka färdigt?

   Radera
  2. Ja ingen aning vad det var för skum färg..Läste det på någon blogg och blev lite brydd då jag själv inte testat. Men nu är "mysteriet" löst, tack :D

   Radera
 5. Du är väldigt duktig på att måla små miniatyrer! Jag är imponerad.

  SvaraRadera
 6. Men oj vad snyggt! Det måste ju ha varit jättepillrigt, men det blev ju hur fint som helst!

  SvaraRadera
 7. Vad fin hästen blev. Fick upp "Nordsvensk häst" i skallen när jag såg bilden.
  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var roligt att höra för det var en sådan jag försökte måla av :)

   Radera
 8. Väldigt fin! Du är verkligen jätteduktig på att måla!

  SvaraRadera
 9. Har också alltid målat hästar som yngre, denna var riktigt bra gjord:) Inte för att jag är förvånad;) Fick också en känsla av nordsvensk, möjligen en som stått modell?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var det, så det var roligt att det gick fram :D Lollos egen för övrigt men jag vet inte om hon skulle tycka att det är en bra avbildning :)

   Radera
  2. Jo jag såg direkt att det var Lindar och han är jättefiiiiin! Du är så duktig!!

   Radera
  3. Det var tur :D Roligt att du gillade det :)

   Radera
 10. Fantastisk penselföring måste jag säga :D Jag är ju kompis med Barbro och brukar fascineras över hur man kan få till så små detaljer som ni gör. Jag vill själv kunna det där men det är väl bara till att öva öva öva kan jag tänka.

  Lyfter hatten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar tackar :) Det här var nog bland det pilligaste jag gjort, tror jag gjorde om ögat 4 gånger innan jag fick in den vita pricken på rätt ställe och i rätt storlek :p Har en pensel där jag klippt av alla strån utom tre ^^

   Radera
 11. Oj, det där var skickligt gjort, önskar jag kunde måla sådär! :D

  SvaraRadera
 12. Tack så mycket allihop! :D

  SvaraRadera
 13. åh supersnyggt! sjukt bra jobbat!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.