torsdag 26 maj 2011

Claudia - Purple shimmer

Jag har varit lite frånvarande ett tag, varit dålig på att kommentera andras bloggar och svara på kommentarer, beklagar det. Förklaringen är en mardrömstenta som jag skrev igår (och som gick åt skogen). Jag har pluggat varje vaken minut de senaste dagarna och är nu så trött att det är väldigt svårt att uppbåda nån som helst text om nagellack. Så jag visar bara upp vad jag hade på naglarna igår.
Lacket är av märket Claudia och heter Purple shimmer. Inköpt på Gekås för flera år sedan, men jag vet att Claudia säljs på typ Coop och sånna ställen också. Fin kall lila färg med små små silver flakes eller vad det nu är i. Två lager räcker gott.



Formula: 5
Färg i sin genre: 4

Inköpsställe: Gekås i Ullared

7 kommentarer:

  1. Usch, misslyckade tentor har man varit med om förr.. Hoppas det går bättre nästa gång!

    Det här lacket ser riktigt fint ut! Nu minns jag inte riktigt, men det kan hända att det ligger otestat i en låda där hemma.. =)

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket! Jag ska försöka skaffa mig en privatlärare till augustitentan, och hoppas att det går bättre då.
    Isf får du testa det, det är bra mycket snyggare på naglarna än det ser ut att vara i flaskan tycker jag :)

    SvaraRadera
  3. Trist att det gick dåligt men det funkar ju så. Mitt "rekord" i omtentor är 8 men det går rätt bra för mig ändå :-)
    Jag vet att jag frågat innan men jag glömde kolla svaret, vilken typ av civ ing pluggar du till?

    SvaraRadera
  4. Johanna - Ja, det här är ett av mina favoritlack egentligen, men jag använder det alldeles för sällan, till förmån för nya lack :)

    Kajalen - Skönt att veta att jag inte är värst ;) Jag går maskinteknik, med en master i produktion, och en del logistik ingår ju där så vi är nog inte så långt ifrån varandra utbildningsmässigt du och jag :) Har bara exjobbet och två omtentor kvar så planen är att bli färdig i september *håller tummarna*

    SvaraRadera
  5. Nä det var ju väldigt lika. Verkligen. Har du exjobbsplats klart?

    SvaraRadera
  6. Ja, vi är halvvägs in i ex-jobbet, började i februari och ska vara klara sista augusti. Vi kör det på mer tid än man "ska" eftersom det är ganska omfattande och vi har jobbat på halvtid vissa perioder pga eftersläpande kurser. Är på en "fordonstillverkare i Västsverige" som det så fint brukar heta :p

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.