fredag 29 juni 2012

China Glaze - I Herd That

Det är ju holofredag idag men här märks det som vanligt ingen större skillnad, här är det holo hela veckan :) Ni får så klart ett Layla-lack senare idag men först kör vi på det här som innehåller prismatiskt glitter och hade fått duga som nödlösning på en holofredag med sämre utbud.

I Herd That är samma koncept som I'm Not Lion fast med kopparfärgat glitter tillsatt till det champagnefärgade så att det allmänna färgintrycket blir lite mörkare. Det är också fullt med prismatiskt glitter och är väldigt blingingt. Allt glitter i kombination med den nu ganska guldiga grundfärgen gör att det blev lite over the top för mig. Det är visserligen ett roligt lack men jag ser inte riktigt när det skulle passa mig att ha glittriga guldnaglar. Däremot är det väldigt snyggt på väldigt nära håll, när man ser de ljusa och mörka individuella glitterpartiklarna.
ur fokus för att visa glittret

Formulan är exakt som I'm Not Lion. Täckte på tre flödiga lager och blir som sandpapper om man inte slösar på överlacket.

Formula: 4
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Nail etc


Bonusbild: La på matt överlack och det gjorde susen :)

4 kommentarer:

 1. Nja, det där var nog inte något för mig.

  SvaraRadera
 2. Hm. Lacken ser mer intressanta ut hos dig än hos Scrangie den här gången. Efter att ha tittat på hennes swatches kände jag ingen jättesug efter något av lacken, men de två glitterlacken ser ganska fina ut hos dig. Visst, om jag var rik och sådär har jag nog kunnat köpa 4 eller 5 av lacken, men med min nya (eventuellt mer hälsosamma linje) så behöver jag knappt ett av dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojoj, det var värst! :) Scrangie är ju inte direkt känd för att ha dåliga bilder av sina lack ^^ Den stora skillnaden är väl att jag visade glitterlacken utan överlack, i sin sandpappersversion. Det blir ju en lite annan grej då.

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.