måndag 25 juni 2012

Work Appropriate: China Glaze - Elephant Walk

Work Appropriate inläggen är ju egentligen tänkta att vara repriser, men det här passade så bra in på temat så vi kör det på ett nytt lack för en gång skull :)

Safari-kollektionen är ju full av cremelack men Elephant Walk är faktiskt ett skimmerlack, även om skimret är väldigt, väldigt diskret, man får titta noga för att se det över huvud taget. Mellangrått neutralt, varken dragning åt varmt eller kallt. Och diskret nog att vara work appropriate... sen kan jag nog tycka att vi sett roligare grå lack, från Zoya till exempel. Men men.

Namnet påminner mig om låten Baby Elephant Walk (länken går till YouTube) och det är en trevlig association. Så jag passar på att tipsa om den, det är en sån där låt som alla har hört men få kommer ihåg vad den heter :)
Formulan täckte på två lager och var lättmålad och trevlig.

Formula: 5
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: Nail etc

9 kommentarer:

 1. Inte alls tokig färg! Jag som trodde att jag inte var sugen på några ur Safari kollektionen.

  SvaraRadera
 2. Det jag gillar med detta är att det faktiskt ser ut som en elefantfärg. :) jag ser liksom Dumbo framför mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, helt klart elefantfärgat :)

   Radera
 3. Oj! Det var verkligen jättefint. Älskar den färgen.

  SvaraRadera
 4. Jo, grått var det allt! Dum fråga men jag tänker ju att många röda och rosa lack borde vara work appropriate (ja förutom typ vården) Det är ju lixom accepterade nagelfärger. Eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det passar säkert på andra och många skulle säkert hålla med dig :) Men på mig ser rosa och rött illa ut tycker jag. Det är alldeles för "tjejigt" för mig. Skulle aldrig gå till jobbet med rosa naglar, och knappast de flesta nyanser av rött heller :p

   Radera
 5. Får också låten i huvet varje gång jag ser lacknamnet! Och tänkte på när Homer Simpson skulle vara maskot och dansa till den låten x)

  SvaraRadera
 6. Gillar färgen även om jag inte är ett dugg sugen på den nu. Men till hösten däremot! :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.