söndag 3 juni 2012

Jessica - Shake your Booty

Min första bekantskap med Jessica's lack blev en trevlig upplevelse. Shake you Booty ingår i Paint The Town kollektionen och flaskan ser ut som en liten färgburk, hur söt som helst! Mest köpte jag lacket för burken ska jag erkänna, sen brydde jag mig inte så mycket om innehållet. Men det visade sig att innehållet var minst lika trevligt som utsidan. Det är en sån där färg som verkligen säger pang på naglarna, knallblå och skimrande. Så långt ifrån det klassiska rosa eller röda konceptet på nagellack som man kan komma, jag älskar det :)

Formulan är väldigt lättrinnande och ville vara överallt, det gäller att stryka av penseln ordentligt eftersom den är tät och håller mycket lack. Flera tunna lager istället för få tjocka är det som gäller, eftersom det är omöjligt att lacka tjocka lager. Det blir bara tjockt i nagelbanden om man försöker. Men det är å andra sidan väldigt pigmenterat så det räckte med tre tunna lager och de torkade bra sen.

Korken är inte helt lyckad att hålla i eftersom den är bred och låg och har ett handtag på sig, men det kan jag leva med mot att flaskan är så söt ^^

Formula: 4
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Ninja Polish

11 kommentarer:

 1. Snygg färg och helt suveränt söt burk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Burken är ju det bästa av alltihop :)

   Radera
 2. Verkligen fint lack! Och färgburken..! tjaa.. hade jag inte spenderat hiskeligt mkt pengar på lack denna månad redan så hade jag köpt någon av dessa söta flaskor med!! Oh well, vad är en bal på slottet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan inte få allt på en gång :) Jag tror de har varit i lager hos Ninja Polish ett tag så de finns säkert kvar tills du har en "bättre" månad :)

   Radera
 3. Urhärlig färg, men ja, flaskan känns inte helt praktisk. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä praktisk var den inte ^^ Men det var det värt :)

   Radera
 4. Kul att se burken, äger två liknande flaskor (dock köpta från rusta(!) för ca 5 år sen) fast med skir blå och silver.

  Du tipsade mig och bubblebox förut, och fick se "caviar manicure" från Ciaté. Vad tror du, hiss eller diss? Jag är nog mer för diss, små kulor att limma på naglarna har funnits på ebay åtminstone ett halvt decennium. :)

  //Angelica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att Ciatés uppförande runt caviar manikyrerna är under all kritik, total diss på det! Att försöka inbilla folk att de har copyright på plastkulor och namnet "caviar manicure" och skicka hot-mail till bloggare är ju helt bisarrt. Så jag är helt för att köpa kulor på Panduro eller ebay eller var som helst förutom Ciatés dyra varianter, total rip off :/

   Radera
  2. Åhå, mer information än vad jag visste! Ännu sämre i så fall :O
   //Angelica

   Radera
 5. Älskar både flaskan och namnet haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker flaskan är så söt och gullig och namnet är inte alls lika gulligt, så jag tycket inte de passade ihop ^^

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.