torsdag 28 juni 2012

Layla - Red Taboo

Red Taboo är absolut inte rött, det är starkt fuchsiarosa. Och det hade varit rosa även om det inte var ett hololack för basen i sig är rosa. Så antingen blev det fel eller så var nån helt lost när de satte namn på det. Hur som helst är det snyggt, inte riktigt min färg men den är riktigt knallig och härlig. Gillar man rosa och holo så kan det nog inte bli bättre än så här skulle jag tro :)

Formulan verkar ta sig mer och mer ju längre upp bland siffrorna jag kommer (det här är nummer 12). Nu börjar det likna mer ett "normalt" lack. Tre lager den här gången. Som förtydligande efter en kommentar på ett annat inlägg så kan jag nämna att jag inte använder en Aqua Base under hololack. Jag har en flaska stående i en låda men det blir aldrig av att jag använder den. Jag lägger alla lack oavsett finish över Seche Vite för att få av det smidigt igen sen. (Länk till mer förklaring) Jag upplever dock inte att Seche Vite skulle hjälpa mot bångstyriga holosar, blir samma resultat som med vilket underlack som helst för mig.

Formula: 3
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Layla

5 kommentarer:

 1. Mycket mycket snyggt!! Till salu by any chance?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nä, Layla-lacken släpper jag inte ifrån mig i första taget :)

   Radera
  2. Just vad jag trodde. Fan också ;-)

   Radera
 2. Så väldigt rött var det ju förstås inte! Fast ganska fint ändå. Måste nog testa att lägga Seche under nästa gång jag har ett knepigt lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag upplever inte att Seche Vite gör nån skillnad. För mig är det som vilket annat underlack som helst när det kommer till att holon lämnar kala fläckar. Vet att en del upplever att det blir bättre med Seche Vite men det gör inte jag. Och då tycker jag mig ändå ha testat med väldigt många hololack :p Men hittar man nått som funkar för en själv så ska man ju köra på det :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.