tisdag 12 juni 2012

Sally Hansen - Laser

Titta vad jag hittade som låg och simmade runt långt ner i arkivet! Ytterligare en fullpoängare ur Sally Hansen's HD-kollektion. Mörkblå Laser med massor av färgskiftande glas flecks. I solen ser det mest blått och glittrigt ut men i skugga kommer det till sin rätt och skiftar i bläckblått till blålila till rödlila. Pang säger det, så flashar det till i helt underbara skiftningar.
Formulan är rackarns skir och väldigt rinnig. Ett annat lack i botten var nödvändigt och det ni ser här är fyra lager över svart. Det fjärde la jag på för att se om det blev nån skillnad mot tre men det blev det inte, så tre lager hade räckt. Det är värt det med tanke på hur snyggt det är men jag hade gärna sett att det var lite mindre vattnigt.

Formula: 2 (3 som layeringlack)
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: eBay

12 kommentarer:

 1. Den är så tjusig! Jag tycker mitt är fantastiskt även om det har dupes (som är mindre skira) i både DS Magic och Orlys Lunar Eclipse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag inbillar mig att jag ser mer rödlila i Laser än i Lunar Eclipse men ljuset är verkligen inte idealt för jämförelser just nu :p

   Radera
 2. Den var blå!! Men åh vad jag vill ha.

  SvaraRadera
 3. Sv: det knallgröna menar du? det var det första jag provade :D
  http://jslivochnaglar.blogspot.com/2012/06/catherine-arley-nr-711.html
  Det petrol-gröna var en riktig överraskning faktiskt, för beauty cosmetics har ju inga riktiga flaskbilder eller bilder på lacket så man chansar ju. Och det visade sig ha glas flecks i sig! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj vad extremt förvirrad jag blev innan jag fattade att det var ett svar ifrån din blogg! ^^
   Jag chansar extremt sällan med inköpen, då slutar det bara med skira eländen eller dupes :p Jag tror att de har uppfunnit Googles bildsökfunktion enbart för oss nagelnördar :)

   Radera
  2. ;) skönt att höra att jag inte är ensam om förvirring!
   Jo några av de blev ju skira, men det hade jag räkna med för jag trodde det var neon-lack och så var det jellys! Försökte bildgoogla en hel del men det verkar ovanligt med catherine arleys nagellack om det inte handlar om de holografiska färgerna *suckar*
   Men det svarta med glitter i var i princip en one-coater, så det var ju kalas :D

   Angående stress så kan det mkt väl stämma; mitt i en skilsmässa, söker jobb, sista perioden på plugget och tar körkort. Utöver hemmet och dottern. Det är ett under att jag inte fått ögonryckningar än, för det brukar jag få när jag är stressad haha :D

   Radera
 4. Wow! Jag får dock lugna köpfingret och lyssna på Sminkans råd om Orly Lunar Eclipse.. jag har nog DS Magic oxå när jag tänker efter.. Men fint vare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. DS Magic saknar jag men det känns inte som nån större förlust med de andra två. Väljer heller andra märken än OPI om jag kan :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.