tisdag 26 juni 2012

FYI...

Fick ett mail av KKCenterHK om att de var intresserade av att skicka mig produkter i utbyte mot länkar. Efter hur deras kundtjänst behandlade Kitty så har jag inget som helst intresse av att länka till dem eller tala gott om dem på något sätt! Jag rekommenderar inte någon att beställa från dem och tänker inte visa nått som uppmuntrar till det. Ser snarare deras mail som ett bra tillfälle att påminna om deras otrevliga policy.

Det här är, och kommer alltid förbli, en reklamfri blogg!

13 kommentarer:

 1. Fått samma mail och funderade på att tacka ja. Men nu blev jag avskräckt. Dessutom så kändes det inte hundraprocentigt rätt någonstans i maggropen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har sett inlägg om deras grejer på blogg efter blogg så de skickar nog ut det till alla de kan hitta :p ...De skriver ju på så dålig engelska att det låter som ett nigeriabrev, det får ju en att tveka lite om att lämna ut sin adress ^^

   Radera
 2. Jag har också deras saker på många bloggar som också skrivit att dom fått sakerna i utbyte mot inlägg och länkar. Man blir ju inte ett dugg intresserad av att köpa från ett sånt företag som behandlar sina kunder på det viset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De kanske har fått dåligt rykte på fler ställen och försöker bota det genom att ge bort grejer till höger och vänster :/

   Radera
 3. Awww... vad söta ni är! Men jag hoppas ni överlever utan att stödja företag med dålig stil, dom förtjänar inte bättre än dålig PR tyvärr. Det finns så många andra e-tailers med supertrevligt bemötande och bättre produkter som förtjänar er business mycket hellre än sånna som inte tar ansvar alls.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte det är nån av oss som verkligen måste beställa därifrån nu, det finns så mycket andra snygga lack i världen att skaffa från trevligare ställen :)

   Radera
 4. Haha, det där erbjudandet fick jag också i februari. Men jag ställer aldrig upp på liknande uppgörelser. Vill man skicka prover får man gärna göra det, men jag lovar aldrig att jag kommer att skriva något. Länkar jag så gör jag det frivilligt och jag har också för mig att de ville använda mina bilder? Aldrig i livet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De fick det ju att låta som de gjorde oss en tjänst som publicerade våra bilder på sin hemsida ^^ Jag skulle heller aldrig byta grejer mot länkar. Länkar man till nått är det ju på eget initiativ och för att man tycker att de är värda det. Inte ens i texten tänker jag lägga till en länk till deras sida, som jag annars gör med alla andra siter :p

   Radera
 5. Jag har ju däremot skrivit om Ebalay-lacken, men det gjorde jag på eget bevåg efter att ha köpt lacken för mina egna pengar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis, det är en annan grej när man köpt det själv. Och det var ju dessutom innan hela den här röran uppdagades :)

   Radera
 6. Fick också mail därifrån inatt/morse och kände på mig att det var något knäppt. De ville skicka lösögonfransar till mig? Och det stog att dom bestämmer vad dom skickar typ. Jag menar vad fasen ska jag med lösögonfransar till när jag har en nagellacksblogg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smidigt! Till mig skrev de inte ut vad de ville skicka, men jag förutsatte ju att det skulle vara nått som passade bloggens inriktning. Det kan man uppenbarligen inte förutsätta. Puckon!

   Radera
 7. Fick oxå mailet men kände mig väldigt skeptisk efter att ha läst det. Mest för historien med Kittys leverans. Verkar som de kört en riktig räd mot alla nagelbloggar i Sverige... Känns inte så speciellt och eftertraktat direkt.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.