söndag 10 juni 2012

Mer gradientmarble

Jag var inte riktigt nöjd med att det svarta inte syntes tydligare på den förra gradientmarbeln, så jag gjorde ett nytt försök med lite ljusare färger. Och nu blir det ett riktigt bidrag till Nailart söndag med, och inte bara en tjuvstart :)

Den här gången är det tre China Glaze cremelack över en vit bas och så bredare svarta stråk i marbeln. Jag gillar kombinationen svart och pastell så det här trivdes jag riktigt bra med. Såpass bra att det faktiskt fick sitta kvar! Annars brukar allt jag gör åka av efter jag har fotat det. Till och med Monet-manikyren som är det mest tidsödande jag gjort på naglarna fick inte sitta över natten ens. Men den här blev jag lite smått kär i.

20 kommentarer:

 1. Men geeeeeezus! Det där var så snyggt att jag ropade hit älskade maken så han fick se härligheten han med. Vi är båda MYCKET imponerade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, snart börjar han väl måla naglarna också när han blir utsatt för sån hjärntvätt ;D
   Och tack så mycket! :)

   Radera
 2. Vilket tålamod du har människa! :) måste tagit lång tid den där manikyren. Hur tjusig som helst! *avis*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör mig inte så mycket att det tar tid när jag ändå bara sitter framför TV:n och slappar :) Sen sparar jag ju in på att jag aldrig gör sånt här på två händer heller ^^

   Radera
 3. Wow, den här är superfin! Gillar nog denna lite bättre än den förra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tyckte bättre om den här med, det svarta syntes mer eftersom jag lärde mig att jag ska ta dubbla droppar av det

   Radera
 4. Så snyggt! Tutorial på den skulle vara roligt om du orkar och har tid och lust :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack :) Jag har redan tutorials på både svampade gradienter och marbl'ar, så det är bara att göra de efter varandra :)

   Radera
 5. Även denna var väldigt fin :) Jag har tänkt att jag ska göra en marble med gradient men glömmer alltid bort sånt när det väl är dags att måla naglarna :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har gjort sånt med, när man väl sitter och ska lacka är det så lätt hänt att man bara tar ett lack och målar på som vanligt :)

   Radera
 6. Det var fantastiskt snyggt! Får nog "låna" din idé och göra en liknande :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gör du det, det är kul att se andras varianter :)

   Radera
 7. Det här var helt fantastiskt! Väldigt coolt att kombinera två "gamla" tekniker för att få fram det här nya. Tror inte att jag har sett detta någon annanstans. Måste prova detta någon gång...

  SvaraRadera
 8. Jättesnyggt men personligen gillade jag den förra snäppet mer. Mer mina färger i den:)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.