måndag 25 juni 2012

Layla - Gold Idol

Jag hade ju ingen chans att lyckas välja vilket av Layla-lacken jag skulle börja med, till och med de rosa lockar, så det får bli nummerordning. Och då är nummer 9, Gold Idol först ut. Namnet gör ju att man förväntar sig ett guldfärgat lack men det är så mycket blå toner av regnbågarna att det blir gulgrönt istället, vilket jag ju inte har nått emot. Det är ren magi på flaska!

Formulan på Laylalacken är ju inte att leka med... jag mins de andra som helt hopplösa. Det här kanske är en aning bättre men det drar fortfarande med sig de undre lagren och lämnar kala fläckar. Det är mellan 4 och 7 lager på naglarna beroende på hur mycket kalt det blev. Tunna lager som torkar bra, men ändå...

Formula: 1
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Direkt från Layla i Italien

10 kommentarer:

 1. Jag har en fråga om China Glaze Adveture Red-y från Safari kollektionen. Jag är i valet och kvalet om jag ska köpa den eller inte och undrar om den drar åt brunt? (På vissa swatcher ser den ut att göra det och på vissa ser den inte ut att göra det).

  Jag älskar röda lack men har svårt för röda som drar för mycket åt brunt, så jag skulle vara tacksam för svar. ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Btw, Layla-lacket är jättefint! :)

   Radera
  2. Jag upplever Adventure Red-y som bara röd och inte alls att det drar åt brunt, snarare tomat om något, men mest primärrött. Jag har swatchat mig igenom hela Safari nu så jag kan skjuta fram Red-y i kön och lägga upp den imorron :)

   Radera
 2. Den här stod i tur för mig med, fast jag väntar på sol. Den är verkligen fin, men det är inte överraskande att jag tycker det som har tre backups av Ludurana Superior. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tre backuper, det var inte illa :) Ja färgnyanserna på dem är ju verkligen lika

   Radera
 3. Hmmm regnbågar i all ära men jag misstänker att denna skulle skära sig rejält med min hud och bara se fel ut haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. När det är så här vackert så kan man inte bry sig om sådana detaljer ;)

   Radera
 4. Det är otroligt fint, men jag tror precis som Lacklycka att det skulle skära sig mot min hudton. Och trots regnbågarna hade det bara kännts helt fel och ingen jag skulle trivts i. Men det är fint, det är det! :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.