måndag 18 juni 2012

Uppföljning...

Mycket text och inga nagelbilder har det varit ett tag och nu kommer ett textinlägg till innan Work Appropriate måndag :) Jag vill bara säga tack till er som skrev kommentarer på inlägget om bloggande och pengar! Det är toppen med feedback och jag uppskattar att ni tar er tid att skriva inte bara kommentarer utan även långa kommentarer! Så jag har sett till att svara individuellt på alla nu också.


Det är roligt att höra att ni inte ger upp om mig för att jag inte kommer visa lika mycket fulla kollektioner framöver ;) Några blir det säkert för i en del kollektioner är ju alla lacken snygga. Men det lär nog bli fler där det saknas ett eller två – de orangea och rosa. Och jag kommer också sikta in mig mer på märken jag verkligen gillar istället för att dammsuga upp allt. OPI kommer fortsätta att lysa med sin frånvaro till exempel.

Det lär också dyka upp en bloppis snart igen misstänker jag, men jag hojtar igen då.

2 kommentarer:

  1. Det är lugnt - jag kan ta de orangea. ;)

    SvaraRadera
  2. Hahaha, ja jag kan köpa fulla kollektioner och sen skicka de orangea till dig när jag swatchat dem ;) Får be posten fixa ett poströr till Örebro så det inte blir så dyrt med porto bara :)

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.