tisdag 19 juni 2012

Glitter Gal - Light as a Feather

Ursäkta, men hur #%"& är det tänkt att man ska kunna vara hemma och ta emot ett paket när man jobbar heltid? När paketet dessutom inte kommer med en säkrare tidsintervall än "nån gång under dagen". Ska jag ta en semesterdag för att kunna ta emot ett paket!? Idioti! Så nu får jag vänta ända tills måndag på mitt paket med Layla holosar eftersom rumskamraten är ledig då och förhoppningsvis är hemma iaf en del av dagen. Annars kan de lämna det i utanför dörren, sa kundtjänst. Jamen det är ju en jättebra idé att lämna paket för 1700:- löst i ett trapphus, heja! Gaaa.

Så, nu har jag varit upprörd färdigt, ni får ett arkivinlägg för jag är på utbildning på jobbet i tre dagar och min hjärna gick i strejk när det var slut för dagen så jag ska glo på TV hela kvällen. Och äta glass, som jag måste köpa på vägen hem, vilket är helt och hållet Mrs Data's fel!  ;-)


Köpte det här mest för att samla på mig så många Glitter Gal lack som möjligt, men nu tyckte jag mer om det än jag väntat mig. Den ljusgrå färgen känns fräsch och lätt och holoeffekten - som visserligen är väldigt diskret - ger det där lilla extra. Det är dock inget lack man ska satsa på om man vill ha sprakande regnbågar för det blir det inte mycket av, snarare lite elegant holoskimmer.

Dock borde jag ha lagt ett nude-färgat lack under, det var inte vidare täckande tyvärr. Tre flödiga lager senare är det fortfarande gott om VNL, men jag orkade inte lägga på fler.

Formula:2
Färg i sin genre: 3
Inköpsställe: llarowe

14 kommentarer:

 1. Men föööörlåååååt! :D

  Förresten har "Barbro" börjat visa sin nailart igen. Det får du inte missa! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahaha, jag får väl skylla mig själv som läser din blogg ;D
   Det ska jag inte missa :)

   Radera
 2. Förstår verkligen din irritation på paketleverans till dörr.
  Det är något som inte funkar där, uppenbarligen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hur tänkte de där :s

   Radera
 3. Let me guess.. FedEx (FedUp) eller UPS (Ooops)?
  Jag skeppade paketet till kontorsadressen och fixade med receptionisten, enda lösningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. FedEx... UPS har kunnat ge mig en ungefärlig tid på dygnet iaf när jag fått paket av dem.
   Jag önskar jag kunde göra så också men med 10 receptioner och många många tusen anställda så funkar det inte :/

   Radera
 4. Bra sofistikerat jobblack :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det här är ett av få holosar jag skulle gå med till jobbet. Diskret men ändå lite edgy eftersom det är så ljust

   Radera
 5. Fint lack, jag skulle gärna vilja ha detta men det finns visst alltid nåt som frestar mer. Ja det är inte så lätt det där med aqtt få ut Laylas paket har jag förstått. Sminkan och jag sambeställde och beställde dem till mitt jobb. Hoppas att de kommer imorgon för på torsdag är jag ledig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte mina förra onsdagen så om ni gjorde det men så lär ni säkert få dem imorron :)

   Radera
 6. Kändes nästan lite work appropriate :D
  Hoppas att paketen löser sig trots de uppenbara problemen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag funderade på att göra det till ett måndagsinlägg, men det var ju ingen full manikyr så det hade varit lite fusk :p

   Radera
 7. Jag förstår helt vad du menar, jag har irriterat mig enormt på idiotin med att leverera saker hem till en på vardagar många gånger! Jag drar mig för att ställa om det till jobbet, tycker inte det känns helt ok att använda godsets tid till mina privata paket, men ett fåtal gånger har jag varit tvungen.

  SvaraRadera
 8. Fint! Jag får alltid alla paket levererade till jobbet just för att slippa sådana problem. Men så är vi ett litet kontor där det fungerar att göra så.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.