tisdag 5 juni 2012

Testat: Trind - Nail Balsam

Förra produktrecensionen gick ju hem så vi kör en till, på en bättre produkt den här gången. Har nästan använt slut min första flaska Trind Nail Balsam och trivdes riktigt bra med den så nu har jag köpt en ny.Nail Balsam är speciellt anpassad för torra naglar som går av eller skivar sig, så det är mitt i prick för min del. Det är ett svagt blåtonat "klet" som kommer i av Trind's vanliga flaskor med pensel. Enligt instruktionerna ska man pensla på det på naglarna, låta det dra in ett par minuter och sen massera in eventuellt överskott i nageln och nagelbanden. Jag använder den också under den fria kanten på naglarna eftersom det aldrig är fel att återfukta den änden med.

Den första ingrediensen på listan är vatten (vilket är bra för torra naglar) och sen är det diverse kemi-grejer i, alkoholer och andra spännande saker vars namn slutar på -ol. Det är parabener i, för er som tycker det är väldens undergång - vilket man ju självklart får tycka om man vill, och det är därför jag nämner det. Personligen bryr jag mig inte om vad det är i saker så länge jag mår bra av dem och produkten gör det den ska. Det är ingen olja i, och den lämnar ingen hinna eller några rester efter sig efter man masserat in den, vilket jag verkligen uppskattar! Den har en svag doft av tvål, trevlig och verkligen inte påträngande.

Jag tycker absolut att Nail Balsam har hjälpt mina naglar. De är inte perfekta, det kommer de aldrig att bli vad jag än gör med dem, jag har för kassa gener för det :p Men de är bättre än innan jag började använda det här. Efter flitig användning känns de mer flexibla och går inte av lika lätt. Det enda jag kan anmärka på är att jag egentligen inte gillar nagelvårdsprodukter i flaska med pensel, eftersom man får med sig damm från naglarna ner i flaskan.

Produkt: 5
Förpackning: 3
Inköpsställe: ICA (finns nästan överallt där Trind säljs)
Pris: 110 kronor för 9ml
Köpa igen: Absolut! Tills jag om möjligt hittar nått ännu bättre och kan byta upp mig

6 kommentarer:

 1. Jag använde den förut och gillade den! Har tänkt köpa en ny flaska, men inte kommit mig för. :-)

  SvaraRadera
 2. Den känslan är så härlig när man hittar något som fungerar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Jag testade Derma Nail innan och den funkade inte alls för mig, så det här var ett trevligt fynd när jag gav den här en chans istället!

   Radera
 3. Det här var ju bra! Jag är trött på mina skivisar så denna ska jag nog testa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, testa kan man ju alltid göra, inte så farligt pris heller om det inte skulle funka

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.