fredag 15 juni 2012

Ozotic - 605

Ytterligare en läcker och elegant färg på ett av Ozotic's scatter-hololack denna Holofredag. Det är ljust mjölkchokladbrunt med lite dragning åt koppar och med rosa undertoner. Jag gillar inte bruna lack egentligen, men just bruna eller beiga hololack älskar jag av nån anledning och det här är inget undantag, jag gillar verkligen det här! Holoeffekten är väldigt scatter av stora oregelbundna holopartiklar och med väldigt färgstarka, om än glesa, regnbågar.

Det är riktigt bra täckningsgrad på det och det räckte med två lager, som sen torkade bra.

Formula: 5
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: llarowe

12 kommentarer:

 1. Mycket tjusiga regnbågar!

  SvaraRadera
 2. Nu blev jag ju sugen på choklad!

  SvaraRadera
 3. Kanske inte jättespektakulär färg, men ändå ett riktigt snyggt holo-lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar att det är lite understated på nått vis :)

   Radera
 4. Hmmm nej jag måste säga att jag inte alls blev lockad av detta.. holoeffekten var det ju inte något fel på dock, scattered eller inte :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju onekligen en "speciell" färg ^^

   Radera
 5. Jag har inte reflekterat över det innan, men jag brukar verkligen gilla "quirky neutrals" så beigea och ljusbruna holosar kanske är något för mig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Jag gillar verkligen sådana hololack. I andra finishar blir det ofta så trist, men med holo är det en grym färgskala :)

   Radera
 6. Sista bilden var riktigt häftig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ser nästan lite duokromt ut. Jag skulle ju inte kalla det det egentligen men det är nog lite rosaaktigt skimmer i det

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.