lördag 3 september 2011

Bilder på min samling

Sånna här inlägg vet jag att folk brukar tycka är kul :) Jag sorterade igenom alla flaskor som stod på bordet och tömde en låda i Helmer för framtida bruk. Och då tänkte jag att jag lika gärna kunde passa på att fota också. Här är alltså min samling som den såg ut för ett pra veckor sedan. Den har ockuperat hela Helmer, även om en låda än så länge är tom, men det är bara en tidsfråga innan China Glaze och Zoya måste flytta isär!
För dem som inte är insatta kan jag berätta att det är obligatorisk att ha sina lack i hurtsen Helmer från Ikea ;) ”Alla” bloggare har det, även sådana som aldrig satt sin fot i Sverige. Jag tyckte det var jättekul när jag började läsa mig till den gemensamma nämnaren på bloggarna och insåg att det sitter åtskilliga bloggare i USA med sina lack i en Helmer från Svenska Ikea :) Jag har själv inte köpt min för ändamålet utan lånade den av rumskamraten när samlingen svämmade över skokartongen som den ursprungligen bodde i. Men det var ju extremt passande! Sen har jag lagt sån där plastmatta som man har i kökslådor – också från Ikea – i botten för att inte flaskorna ska glida runt.

Samlingen då (bilderna är som alltid klickbara):


Sista lådan är den där samlingen av saker som man inte lyckas placera nån annan stans... Det är sånna märken på lack som jag bara har några få av och som jag inte tror att jag kommer kunna eller vilja skaffa fler av.
"Affärs-blandningen" är sådana märken som jag köpt i butik... vilket innebär att allt annat är från nätet :) Det är allt från MUS till Depend till H&M till lack som är köpta på Gekås.

Vid fototillfället stod det fortfarande 46 lack otestade på annat håll, men nu har jag betat av i alla fall hälften av dem. Det är bara en skum blandning kvar av lack som jag antingen inte är sugen på, eller som har trista färger (ett gäng som är tänkta som underklädeslack) och några som väntar på ett högtidligt tillfälle eftersom de är för fina för att ha till vardags, typ galet dyra OMG-lack från eBay :p Och eftersom jag har köpstopp på obestämd tid nu när jag saknar inkomst, så lär ni antingen få se mycket nailart eller gamla lack som alla redan sett 50-11 gånger. Kul va >.<

9 kommentarer:

 1. Härlig samling! Är avundsjuk på dina nfu-ohs, själv har jag inte ett enda.. Vart köper du dem? :)

  SvaraRadera
 2. Jag har köpt allihop från Nailmail. Det går att få tag på annars också men de är inte lika lätta som med andra märken. Vet att många beställer från Viis.ee men jag har inte riktigt vågat det. De går att köpa på två siter från USA också men jag tror inte att de skickar internationellt. Och dyra är de oavsett tyvärr. Det är synd, hade gärna haft hela sortimentet :)

  SvaraRadera
 3. Vilken ordning!! Jag blir så sugen på att testa en massa av dina lack. Bor du i närheten av mig
  ;)? Jag har förresten beställt från viis.ee för ett par år sen och det funkade jättebra då.

  SvaraRadera
 4. Äsch man kan ju göra nya grejjer med gamla lack :) Du är ju duktig på nail art så!

  SvaraRadera
 5. Angående Viis.ee så tycker jag det funkar alldeles utmärkt. Jag har bara hunnit beställa därifrån två ggr (senast för några veckor sedan) men har fått båda paketen inom en vecka, och det har dessutom skickats rekommenderat. :)

  SvaraRadera
 6. Vad jag sett hittils är du så kreativ så även gamla lack blir super intressanta när du gör så mycket roliga saker med dom. Man har inte roligare än vad man gör det till själv! Kör på med din stil, det är iaf därför jag läser här :)

  SvaraRadera
 7. Åsa - Haha, inte så bra ordning alla gånger, lack har en tendens att krypa upp ur lådorna och inte hitta tillbaka, så att alla står på skrivbordet istället :p ...Och om du har vägarna förbi är det bara att hälsa på, jag tycker det är roligt att dela med mig av lacken :D

  Helga - Ja, jag får köra på det, och tack så mycket :)

  Emma - Ja, det är många som rapporterar att det går bra därifrån, det är bara jag som är feg :p Men sen när köpstoppet hävs så får det nog bli en beställning på fler flakeisar

  Kitty - Vad jag blir glad av att höra sånt, tack så mycket :D

  SvaraRadera
 8. Fast jag ligger ju en och annan flaska efter dig för att uttrycka det milt, min samling är ju pytteliten :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.