tisdag 13 september 2011

Ett litet meddelande i all enkelhet

Jag tycker det är väldigt kul med bloggens statistik så jag håller rätt så noga koll på den. Och där går det att se vilka sidor som länkar hit mest. Det brukar synas väldigt tydligt när nån har länkat till mig i ett blogginlägg eftersom statistiken skjuter i höjden under en dag eller två. Och jag tycker då att det är artigt att leta upp länk-källan och säga tack, jag försöker att göra det så fort jag märker av i statistiken att det dykt upp nått särskilt. Nu har nån söt läsare länkat till inlägget med en lila svamp-gradient från Facebook, och eftersom jag dels inte har Facebook (vägrar befatta mig med det) och dels inte ser mer än domänen i statistiken så kan jag inte tacka personen i fråga. Så jag gör det så här istället.
Tack så mycket, vem du än är!  :)

7 kommentarer:

 1. En stor eloge till dig som inte har facebook! Jag försöker göra mig av med det men är för indragen... jag är Zuckerbergs gisslan :)

  SvaraRadera
 2. Ja, har man väl börjat är det nog inte helt lätt att sluta! Men ge inte upp, en dag kanske världen kommer till sans igen och inser att man faktiskt kan prata med varandra på riktigt :p

  SvaraRadera
 3. Nämen det var nog Viola på Killer colours som länkade (om jag inte minns fel) :-)

  SvaraRadera
 4. Och vi har visst en hel del gemensammt förutom nagellack. Jag har inte heller Facebook och kommer inte att skaffa det heller.

  SvaraRadera
 5. föredömligt! det är ett otyg det där :p

  SvaraRadera
 6. jag ska försöka komma ihåg att tacka viola från dig, det var hon som länkade :)

  SvaraRadera
 7. Linalinux - ja det får du väldigt gärna göra, tack! :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.