söndag 4 september 2011

Matcha prylen - rött fat

Det här är ett fat jag har i bokhyllan med blockljus på. Den röda färgen är helt fantastisk och jag önskar att jag hade ett nagellack som såg ut så! Men det skulle nog kräva att det var duokromt i mörkrött och ljusrött åt det orangea hållet, och jag har inget sådant… Men jag tog det röda som kom närmast, Charismatic av märket P2. Fick det i present för flera år sedan från New York… dit skulle man åka och shoppa lack, hade ju lätt kunnat ta med mig en hel resväska bara för det ändamålet :) Önskedrömmar…  Jaja, det guldfärgade är ett W7 lack igen, som heter Golden Pearl. Det är en varm guldfärg men inte för varm, inte åt det oranga hållet. Har målat det på frihand med pensel, inte lätt, det var gräsligt pilligt och jag fick göra om alltihop en gång eftersom första försöket inte blev bra. Men det här blev jag hyfsat nöjd med.16 kommentarer:

 1. Wow!! Vad du är duktig!!

  SvaraRadera
 2. åååh fiiiint!! bra jobbat!

  SvaraRadera
 3. Jag börjar fundera starkt på att boka en biljett till vart du nu än bor för att få mina naglar fixade av dig. Sååå snyggt!!!

  SvaraRadera
 4. Åsa - Tack :)

  Lina - Tackar!

  Annika - Det får du gärna göra :D Jag gillar att måla naglarna på andra också, och att prata lack med fellow nerds :) Jag kan hämta dig på stationen ;D

  SvaraRadera
 5. Ja, fatet har den där perfekta röda färgen som jag älskar. Trevlig manikyr med!

  SvaraRadera
 6. Wow va fint! Vilket piller att få til ldet! =)

  SvaraRadera
 7. Ann- ja, det är väldigt snyggt :)

  Helga - Tack :)

  Camilla - Ja, pilligt som attan! Ibland funderar jag på om jag borde ha en sån där lampa som har ett förstoringsglas i, som urmakare har :p

  SvaraRadera
 8. Så fin manikyr! Kan förstå att det var pilligt.

  SvaraRadera
 9. Wow! Tänk att få till det på fri hand, du är verkligen duktig! När jag försöker blir det bara kladd så jag får hålla mig till Konad-plattor. :-)

  På tal om nagellack som liknar ditt fina fat så har jag ett idag som jag testade för första gången, Nubar Enchanting Red. Det är rött får liksom lite svärtade kanter, precis som fatet på den översta bilden. Jag är jätteglad över att jag impulsköpte det, det är ett av de finaste röda jag har.

  Hälsningar Jojo

  SvaraRadera
 10. Sminkan - Tack så mycket!

  Raxcat - Tack! Jaa :p

  Jojo - Tack :) Ja, konadplattor är ju helt klart enklare :)
  ...Jag har inte just det men jag har sett det på bild och det är himla fint! Det är läckert när det är en sådan djup färg på lacken att de blir nästan svata i kanterna.

  SvaraRadera
 11. Men det där blev ju brutalt snyggt! Hittade din blogg idag och jag älskar dina "matcha prylen" inlägg!!

  SvaraRadera
 12. Nageldraken - tack så mycket :)

  Helena - Vad roligt med en ny läsare! Och roligt att du gillar bloggen :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.