lördag 24 september 2011

Matcha prylen - runda örhängen i svart och silver

De här örhängena hittade jag på rumskamraten, hon har i sin tur fått dem i present. Himla snygga tycker jag så jag kanske lånar dem nån gång, men till dess får de överföras på mina naglar. Det är bara nagellack den här gången, ingen akrylfärg alls för en gång skull! I botten är det ett lager China Glaze Liquid Leather, sen topplack och efter det ett lager matt topplack. Man bruka alltid lägga vanligt topplack under det matta för att det ska hålla bättre. Plus att jag behövde den snabbtorkande effekten, orka vänta på att det ska torka själv… Sen har jag målat mönstret med det silverfärgade Graphite från W7 med en pyttepensel.
Egentligen skulle jag vilja ha ett silverfärgat lack som ser ut precis som blank metall. Foillack ser ju bara glittrigt ut och Graphite är egentligen för matt. Får leta efter ett annat silverfärgat lack när jag får chansen…15 kommentarer:

 1. Ännu en extremt tjusig manikyr! Din nail art är stunning!

  SvaraRadera
 2. Riktigt snyggt! Kombinationen mellan svart och silver kan visserligen inte slå fel, men din duktighet gör det ännu finare!

  SvaraRadera
 3. Mycket imponerad, så snyggt och välarbetat! Tom sambon som brukar vara svårflörtad i dessa sammanhang tappade hakan när jag visade bilderna;)

  SvaraRadera
 4. Wow! Nåt annat än mina små blommor gjorda av prickar! ;)

  SvaraRadera
 5. A England - Excalibur är nog ganska bra på att se ut som blank metall.

  SvaraRadera
 6. Gu vilket pill! Jättetjusigt

  SvaraRadera
 7. Sminkan - Å, tack :)

  Chaosophia - Tack så mycket!

  Polityr - Tack!

  Angelica - Det är väldigt högt betyg när till och med en icke-nagelnörd blir imponerad! :D

  Camilla - Tack :)

  Sarah - Ja, den såg inte helt fel ut... varför köpte jag inte den då :p

  Kitty - Tack så mycket!

  SvaraRadera
 8. china glaze millenium är super som metall om du kan få tag i den. täcker på ett tunt lager, superfoilig :D Perfekt att stämpla med

  SvaraRadera
 9. Helt fantastiskt! Jag saknar ord..

  SvaraRadera
 10. Lina - Ja, den såg riktigt bra ut! Toppenbra tips! Får försöka knipa den i nästa beställning om den jag har på ingång nu inte funkar som jag tänkt... Eller ändå kanske, man kan aldrig ha för många lack :)

  Lackynails - Å *rodnar* :)

  SvaraRadera
 11. Åh, vad snyggt. Är verkligen imponerad.

  SvaraRadera
 12. Mycket tjusigt, jag är full av beundran!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.