söndag 18 september 2011

Längst ner i Helmer: Revlon – Punch Chrome

Revlon är ju inget ovanligt märke men jag har bara tre flaskor av dem. Alla är inköpta billigt på nätet för många år sedan, av nått restlager av lack. Punch Chrome hör till en kollektion med namnet ”Super top speed chrome” och jag skulle göra mycket för att få tag på resten av den kollektionen! Men de är sällsynta även på eBay.
Det här är ett riktigt häftigt lack, mer på grund av formulan och finishen än av färgen dock, därav att jag vill ha resten. Men färgen är läcker den med: knallrosa fast med en lite dämpad ton i som gör att det inte riktigt blir Barbie. Färgen är extremt mättad och liksom ”tung” och finishen är fantastisk. Jag använder inte rosa hur det än ser ut, men om jag skulle ha det hade jag absolut använt det här mer. Och jag har använt det en hel del när det var nyinköpt, så jag har tyvärr inte så mycket av flaskan kvar.
Formulan är i en genre för sig. Det är som att måla med bil-lack, som när man bättrar stenskott med en sån där liten flaska som ser ut som nagellack. Det är extremt pigmenterat och tjockt fast ändå inte. Det är inte tjockt att måla med, bara väldigt täckande. Ett lager räcker för att få det opakt, men är nästan för mycket på nått vis. Man får koncentrera sig på att måla med det för går man över samma yta av nageln mer än en gång så blir lacket ojämnt. Men om man målar noga blir det hur snyggt som helst.
Formula: 4
Färg i sin genre: 4

7 kommentarer:

 1. Det där var en fräck rosa! Har just bläddrat igenom dina inlägg från de senaste 3 veckorna (isolerade mig totalt från bloggosfären ett tag...) och jag måste säga att jag älskar dina matcha-prylen inlägg! De blir så superfina!! Och så såg jag att du hade gjort ett gäng snygga svampningar med *drägglar*

  SvaraRadera
 2. Tackar tackar :) Roligt att du gillar det!

  SvaraRadera
 3. Svag för rosa lack även om jag sällan använder det på hela naglen, tyckte mycket om denna rosa=) En sådan färg som man känner sig snygg i när man har den på naglarna.

  SvaraRadera
 4. Sminkan - ja det är riktigt roligt

  Angelica - ja den är bra för att vara rosa :)

  SvaraRadera
 5. Det var många år när jag hatade rosa :P Men nu kan jag ha det på naglarna, strumpbyxor och kanske till och med nån klänning. Bara det inte blir för Barbie som du säger.

  SvaraRadera
 6. Helga - det blir så klychigt på nått vis med rosa på naglarna tycker jag, som att det "ska" vara rosa nagellack och inga andra färger är tillåtna... tacka vet jag grönt :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.