onsdag 21 september 2011

Matcha prylen - dokumentsamlare med grafiskt mönster

Dagens matchning är en dokumentsamlare i papp från Ikea. De byter motiv på sina dokumentsamlare hela tiden och den här är flera år gammal så den finns inte kvar i sortimentet. Men det är ett trevligt grafiskt motiv och matchar bra i köket där vi har rött som accentfärg.

Det är ett svart cremelack i botten och sen är cirklarna gjorda med vit och röd akrylfärg. Jag gjorde ett försök med enbart nagellack först men det blev så katastrofalt att det åkte av igen utan att bli fotat. Tror det var mitt val av rött lack som ställde till det, det var alldeles för skirt för att fungera. Men med akryl blev det bättre, krävde inte lika många lager av det röda på den svarta basen.


12 kommentarer:

 1. Tjusigt!! Passar perfekt ihop :D

  SvaraRadera
 2. Det är helt galet hur du lyckas så väl...

  SvaraRadera
 3. Vilket tålamod du måste ha! Allt för att smita från plugget? hihi ;)

  SvaraRadera
 4. Annie - Tack så mycket :)

  Sarah - Fast den här är långt ifrån en av dem jag är mest nöjd med, är inte bra på att rita runda cirklar på frihand :p

  Lacklycka - Haha, ja, det är ett bra sätt att smita från tentaplugg :) Fast mest gör jag nailart på kvällarna när jag pluggat klart för att vila hjärnan. Swatcher däremot uppstår i mängder när jag borde plugga :p De går så snabbt att göra och så tänker jag "bara en till" :p

  SvaraRadera
 5. Snyggt! Blir lika imponerad varje gång du postar "matcha prylen".

  SvaraRadera
 6. Åsa - Tack!

  Polityr - Tack så mycket :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.