söndag 18 september 2011

Chanel - Peridot

Min lycka är fullständig! Köpstoppet har ju effektivt hindrat mig från att skaffa nya lack sen i juni och jag trodde att jag skulle missa den här skönheten. Men i fredags kom världens bästaste rumskamrat hem från Barcelona med Peridot i present åt mig! Ni kan tro att jag blev glad :D Hon brukar ta med sig nagellack hem åt mig när hon är ute och reser, men det har var helt klart bäst hittills, vilken fullträff!
Ni har ju säkert hunnit se Peridot flera gånger förut nu, jag är ju lite sist på bollen igen. Fast den här gången är jag glad att jag fick en boll över huvud taget så jag struntar i det och spammar er med bilder i alla fall! Och jag tror den tål att ses igen :)


Det är inte bara snyggt, det har bra formula med! Lättmålat och täcker utmärkt på två lager. Vilket är bra för man vill ju inte slösa på det :)
Formula: 5
Färg i sin genre: 5

Inköpsställe: Present / fysisk affär

10 kommentarer:

 1. Suck och stånk! GE MIG! Eller ja, jag får min flaska imorgon iofs. Lycka!

  SvaraRadera
 2. Ack ja - så underbart vackert.

  SvaraRadera
 3. Tror inte jag skulle få något gjort alls om jag hade Peridot på jobbet :)

  SvaraRadera
 4. Grattis till en trevlig rumskamrat! Har stått och dragit i det här några gånger... tvekar fortfarande... Guld är inte riktigt klädsamt på mig.

  SvaraRadera
 5. Chaosophia - Det var ju nästan tur att jag fick tag på det först då, tror inte jag hade överlevt att se det på en blogg till och inte ha det själv ;D

  Mrs Data - Visst är det!

  Lackynails - Nä, det är svårt att inte titta på naglarna, lite högtidligt med en Peridot-manikyr :)

  Ann - Jag passar inte i varma guldtoner heller, men eftersom det här är kallt och med mycket grönt i så funkar det, det är väldigt smickrande fast det är en lite udda färg :)

  SvaraRadera
 6. Vilken underbart snäll kompis du har!

  SvaraRadera
 7. Sminkan - ja, jag är helt kär i det också, underbart vackert!

  Nailtasic - ja, hon är inte dum hon :D

  SvaraRadera
 8. Åh det var inte dåligt :) Vill också lägga vantarna på detta men studentekonomi är som bekant inte så tillåtande alla gånger... och tack snälla du för din länk till mig ett par poster nedan :)

  SvaraRadera
 9. Lacklycka - Ja det är synd att man inte kan få extra bidrag från CSN för nagellacksinköp ;)
  Det var så lite så :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.