lördag 17 september 2011

Länkkärlek - nystartade bloggar

Jag slänger ut en vända länkkärlek tänkte jag, men återigen med en annan vinkel än vanligt. Det har dykt upp en del nya nagelbloggar och jag vet hur svårt det är att liksom få in en fot. Jag jobbar fortfarande på att försöka synas bland alla andra och det är verkligen inte lätt när man är alldeles ny! Så jag tänkte tipsa om nya bloggar som håller på att etablera sig. Lite kul för dem att få reklam, och bra tips för alla andra förhoppningsvis! Jag är i alla fall hela tiden ute efter nya svenskspråkiga nagelbloggar och kanske är det fler än jag som tänker så :)

EnNagelbloggTill har verkligen kommit på ett bra namn tycker jag! Hon har nagelbloggat sen i juni och just nu kör hon tema med manikyriska tolkningar av musik, väldigt spännande – och svårt, känner jag spontant!

Lacklycka började i augusti och passar perfekt in i gänget eftersom hon både visat massa jättesnygga nagellack och bilder på katter. Det ingår ju i konceptet lite att ha katter när man bloggar om nagellack… jag känner mig lite utanför som är allergisk :(

Nail Polish Pleasure satte också igång i augusti. Det är kort och koncist och snygga bilder, kan det bli bättre!

Polityr hittade jag så sent som igår och hon har precis startat bloggen nu i september. Här har det verkligen varit mycket tanke bakom namnet! Hittills har hon visat himla snygga Nubar lack.

Vanish Varnish började också nu i september. Ett par snygga layerings har hon visat och det kommer säkert mer fina saker.

Nu får ni läsare tipsa om bloggar också! Jag är som sagt alltid ute efter nya nagelbloggar! ...och ja, man får tipsa om sin egen blogg med :)

11 kommentarer:

 1. Oh! Jag vill delvis tacka för länken till min blogg men framförallt länkarna till de andra. Jag följer ganska många internationella bloggar men det är alltid riktigt kul att hitta mer lokala bloggar att följa! =D

  SvaraRadera
 2. Ja jag hade också gärna haft en katt i min blogg :P Men hos mig är det pojkvännen som är allergisk tyvärr :/

  SvaraRadera
 3. Tipsar om min egen då, med inte mindre än två katter! Jag har bloggat sedan 2009, men öppnade en ny nagellacksblogg i juni. Försöker att alltid matcha lacket mot något.

  Jag kommer köra ett nytt tema i oktober efter mitt biltema i augusti.

  Välkommen till Mrs Data målar naglarna. :)
  http://mrsdata.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Polityr - Ja, det är nått visst med bloggar på svenska. Jag har också massa engelska i min lista och det är ju inga problem att läsa dem, men de svenska är ett snäpp roligare på nått vis :)

  Åsa - så lite så :)

  Helga - Visst är det dumt, dumma allergi :(

  Mrs Data - toppen, alla tips är bra! Jag brukar gå igenom andras läslistor när jag hittar nya bloggar, allt för att råka på nått nytt och spännande :)

  SvaraRadera
 5. Tack för att du länkade min blogg! Som tidigare skribenter nämner är det väldigt kul få tips om nya bloggar och inspirationskällor :)) Bra initiativ med länkkärlek med nya bloggar!

  SvaraRadera
 6. Sarah - visst är det :)

  Vanish Varnish - Så lite så :)

  SvaraRadera
 7. Åh, tack för länkningen! :)

  SvaraRadera
 8. Jag gör som MrsData och tipsar om mig själv. Min blogg är egentligen inte enbart en nagelblogg, men på sistone har det visat sig att det mest är naglar som jag tycker om att skriva om :)

  SvaraRadera
 9. Barbro - Det ska jag genast kika på, hoppas andra gör det med :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.