lördag 10 september 2011

Sinful Colors - All about you

Jag köpte All about you just för att göra layering så jag har inte testat det på egen hand. Jag misstänker att det inte blir så lyckat om man ska försöka få täckning med bara det. Men som layeringlack är det utmärkt. Det är små guldglitter i en klar bas. Jag vet inte om jag tycker det ser ut som guldflagor men det är en trevlig storlek på det. Jag la det över Zoya Dovima och det blev en rätt bra kombination. Jag tror att det skulle bli väldigt snyggt över mörkt grönt också.


Det var inte så smidigt att måla med men resultatet blev bra. Trots att jag strök av penseln väldigt mycket flöt det ändå ut och pölade sig. Små doser av det här med andra ord. Det är två lager på bilderna + topplack.
Formula: 3
Färg i sin genre: 3

Inköpsställe: CherryCulture

4 kommentarer:

 1. Ooo what a great shade for layering! Love it!

  SvaraRadera
 2. Yes, it's really great for layering! Quite nice :)

  SvaraRadera
 3. Jättefin kombo! Dovima verkar vara ganska likt ett av de nya lacken från Depend.

  SvaraRadera
 4. Kerstin - Ja, jag tänkte på det med när jag såg swatcher av de nya Depend-lacken... men min gissning är att Zoyas lack har bättre formula, Depends lack brukar inte vara så kul att måla med :p

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.