fredag 16 september 2011

Matcha prylen - blomkruka i grönt

Dagens matchning fick bli en blomkruka. Det är ett spännande mönster i grönt på den, ser ut lite som ormfjäll eller nått. Jag var sugen på att testa nailart med spets, alltså när man lägger en bit spets på naglarna och svampar över så att det blir ett spetsmönster i den färgen som man har i botten. Men det visade sig att jag inte hade någon spets, jag fick ta nått skumt nättyg som suttit i sidorna på en överdragsjacka. Men det blev ett mönster i alla fall så det fick duga.
Själva manikyren matchar väldigt bra men jag tycker inte den blev snygg, jag skulle inte gå ut med den. Men huvudsyftet är ju att det ska matcha så…
Det är inte en gnutta nagellack i manikyren (mer än under- och överlack) eftersom jag inte hade några lack som ens nästan var i rätt nyans. Så det fick bli akrylfärg. Akrylfärg är faktiskt riktigt bra att måla hela naglarna med, det täcker på tunna lager och torkar blixtsnabbt. Och man kan blanda till vilken nyans som helst… kanske skulle avveckla min lacksamling och bara köra på akrylfärg hädanefter ;)


7 kommentarer:

 1. Onekligen väldigt likt.
  Fast akrylfärg är kanske svårt att hitta med skimmer och andra finesser?

  SvaraRadera
 2. Haha, du är ju för rolig! Nä, krukan var snyggare än manikyren trots att de matchade så fint :)

  SvaraRadera
 3. Sarah - Glitterfärg finns ju men jag skulle sakna alla härliga hololack och duokroma lack, de skulle vara svåra att ersätta :p

  Kitty - Jag bjuder på de misslyckade manikyrerna också, det är roligt det med :)

  SvaraRadera
 4. Jag skulle lätt gått ut och viftat med den där manikyren! :D Tycker att den blev jätteläcker! Och den matchade verkligen krukan! :)

  SvaraRadera
 5. Perfekt kopiering av krukmönstret! Fast ingen favorit på naglarna...

  SvaraRadera
 6. Jag tycker faktiskt det såg rätt fräckt ut med det mönstret på naglarna!

  SvaraRadera
 7. Lina - Tack! Ja matchningen blev iaf bra :)

  Marie - Hehe, ja ska dte matcha så ska det, även om det inte blir så snyggt som manikyr :p

  Roxcat - Det är en av de roliga sakerna med bloggen: även om jag inte tycker att en manikyr är så snygg så finns det alltid nån som gillar det :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.