fredag 9 september 2011

Matcha prylen - liten bricka med grafiska blommor

Egentligen tycker jag att den här brickan är rätt ful, jag köpte den för att det var en bra storlek och den var billig :p Men jag är inte så mycket för stora mönster egentligen. Men på naglarna blev det bättre, antagligen för att mönstret krympte. Om vanliga blommor är för gulligt och puttenuttigt så blev den här grafiska varianten en bra kompromiss.
Jag har inte ”fuskat” med akrylfärg den här gången, det är bara nagellack. Det vita är Zoya Purity, mitt go to vita, det grå är Zoya Dove och det svarta China Glaze Liquid Leather precis som vanligt… har fått öppna backupflaskan av det nu, det som är kvar i den gamla vill inte samarbeta på en liten pensel.13 kommentarer:

 1. Riktigt coolt och snyggt, är det på fri hand?

  SvaraRadera
 2. Ditt tema är så kul och du är fantstiskt duktig på att få det fint även på naglarna! =)

  SvaraRadera
 3. *suckar avundsjukt*
  Du är ju bara så hiiimla duktig Cactus!

  SvaraRadera
 4. Perny - Tack! Jajjamen, det är på frihand... gör inte så mycket som inte är det, förutom water marbels

  Camilla - Så roligt att ni gillar temat! Och tack så mycket!

  Annika - Hihi, tack så mycket *rodnar*

  SvaraRadera
 5. Så snyggt! Imponerad igen av din förmåga att måla av saker!

  SvaraRadera
 6. Häftigt! Verkligen kul din idé med matcha prylen! Bra jobbat! Fortsätt gärna med det!

  SvaraRadera
 7. när man målar med akrylfärg, hur snabbt ca torkar det? och man måste ha överlack va? har köpt fler tuber för jag tänkte testa det (:(:

  SvaraRadera
 8. Mrs Data - Tack så mycket!

  Åsa - Tack! Ja, nått ska man ju vara bra på :p

  Ann - Tack så mycket! Ja det finns fler inlägg på lager, jag lär nog hålla igång det här temat ett tag, det finns ju hur mycket som helst att matcha :)

  J - Akrylfärg e så himla smidigt va :) Det torkar inte när det är mycket, alltså om man lägger en klick på ett papper elle så, den kan man använda till hela nailarten. Till skillnad får när man duttar ut nagellack som blir segt och omöjligt att jobba med på två minuter. Men när akrylfärgen kommer på naglarna så är det i så små mängder att den torkar på ett ögonblick, 15 sekunder räcker! Och ja, man måste ha överlack, eftersom akrylfärg är vattenlösningt så är risken att man tvättar eller skaver bort det annars. Fördelen är att färgerna jämnar ut sig och djupnar när man lackar över så det blir ännu snyggare. Jättekul att du tänker testa! Jag kan slänga upp en tutorial ifall det är fler som är intresserade :)

  Nailtastic - Tack så mycket :D

  SvaraRadera
 9. Supersnyggt som alltid. Säger det igen, du är så duktig. :)

  SvaraRadera
 10. Pamsan - det går ju inte att höra för många gånger ;D Tack så mycket!

  Sminkan - Tackar!

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.