torsdag 29 september 2011

Misa - The Great Green Whatsit

Det här är såååå snyggt! Jag älskar grönt och jag älskar blått och det här är båda på en gång i toner där det knappt går att avgöra vilket som är vilket, så läckert! Jag var beredd på att The Great Green Whatsit (jobbigt namn att skriva) inte skulle ha så mycket duokrom effekt men det här var över förväntan. Det är en diskret effekt och allt annat än skriktigt men den är ju så vacker! Jag har andra lack som pendlar mellan alla möjliga färger men den här subtila skiftningen har jag saknat och det är verkligen elegant. Det går från mjukt sjögrön till mellanblått när man vinklar naglarna och de små silverglitterpartiklarna gör att det ser nästan magiskt ut.
Känslan det ger är samma som Chanel Peridot tycker jag. De är ju absolut inte lika, men liksom avlägsna släktingar i framtoningen. Peridot går mellan grönt och guld utan att man riktigt fattar hur, och den här går mellan blått och grönt på samma sätt.
Det är ett svart lack i botten på pekfingret och långfingret och det gör marginell skillnad, nyansen mörknar bara ett snäpp.


Formulan är precis som Phazers on Stunning, lättmålad men skir och lite segtorkad. Det är två lager på naglarna med svart lack i botten och tre på de övriga, så man kan spara ett lager på det sättet. Jag tror jag kommer göra det på alla naglar nästa gång eftersom jag inte vill slösa på den här skönheten i onödan :)
Formula: 3
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Head2Toe

3 kommentarer:

  1. Jag gillar hur mjuka övergångarna är, och jag gillar färgerna (även om jag hade föredragit om de inte var så bleka).

    SvaraRadera
  2. Ja, det är verkligen vackert, älskar det!

    SvaraRadera
  3. Åh, det här är verkligen något i min smak! Så snygga färgskiftningar!

    SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.