tisdag 13 september 2011

Zoya - Minka

Det här är enbart ett informativt inlägg, inte ett sådant där jag visar ett lack som jag inbillar mig är snyggt… Jag köpte Minka med tanken att använda det som underklädes-lack, alltså ett sådant man lägger i botten av en manikyr för att slippa VNL med skira lack. Här visar jag det med ett lager för att ni ska få se hur täckande det blir. Underklädeslack vill man ju inte behöva ha mer än ett lager av egentligen så det är viktigt att det är täckande. Jag tycker det här funkar bra. Jag har bara hunnit ha det under ett lack hittills men då var det inga problem med VNL, och det hade det garanterat varit utan underkläder. Så bra betyg för det! Sen skulle jag ju inte gå ur huset med enbart det här på naglarna, men det är ju bara jag :pFormulan är lättmålad och som sagt har det bra täckning, så jag är nöjd.
Formula: 4

Färg i sin genre: det passar min hudton, men man får ju hitta en nyans som passar en själv, så betyg här är ointressant.
Inköpsställe: Zoya

8 kommentarer:

 1. Har inte detta själv men funderar helt klart på att skaffa detta eller något av de andra lacken ur samma kollektion :) Har ännu inte hittat det perfekta underklädeslacket liksom....

  SvaraRadera
 2. Trevligt med så bra täckning! Jag kommer definitivt klicka hem något lack ur den kollektionen, troligtvis blir det Minka.

  SvaraRadera
 3. Lacklycka - Ja det är en bra kollektion med nyanser så att alla nog kan hitta nån som blir bra. Jag köpte Shay också men den är lite för rosa för mig, men säkert lika bra på att vara underkläder :)

  Roxcat - Ja det täckte riktigt bra, det är bra lack de där :)

  SvaraRadera
 4. Bra tips! Underklädeslack lixom inte en newbie kommit på :)

  Är det bara jag som inbillar mig eller är dina naglar extra långa och fina nu?

  SvaraRadera
 5. JAg tycker det är snyggt även på egen hand. :D

  SvaraRadera
 6. Jag tycker färgen är riktigt fin på dig!

  SvaraRadera
 7. Tycker det klär dig väldigt väl på egen hand!

  SvaraRadera
 8. Kitty - Det är nog bara inbillning tyvärr :p Ringfingernageln gick av för inte så länge sen, så den är "för kort" på bilderna. Och dan efter jag tog de här bilderna så gav pekfingernageln upp, så nu har jag fått korta allihop igen, extremt irriterande :(

  Sminkan - Om man gillar nudelack så är det här ju toppen, det är bara jag som är kinkig med den looken :)

  Nailtastic - Den passar min hudton bra ifa, men jag gillar inte riktigt manikin-stlen :p

  Chaosophina - Jag får alltid lite vibbar till rökarhänder av sånna här lack, men med en french tip på så skulle det nog funka bättre :)

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.