måndag 26 september 2011

Längst ner i Helmer: W7 - Envy

Envy är ett mellanmörkt turkost lack med ett och annat litet glitterkorn som fastnat mot glaset på insidan av flaskan. Tack och lov verkar de sitta fast där rätt ordentligt och hamnar inte på naglarna, det hade nog inte sett så lyckat ut med ett korn här och ett där, de är extremt glesa. Kanske var det inte ens meningen att de skulle vara med, kanske var bara tillverkningsmaskinen ostädad från lack-batchen innan… Hur som helst. Den turkosa färgen och det grönturkosa skimret är väldigt snyggt!
Formulan är hopplös. Det är som att lacka med lim, klibbigt och slimigt och tjockt. Det är ett tunt + ett tjockt lager på bilderna och det täcker tack och lov bra för jag ville verkligen inte behöva måla ett lager till. Tyvärr är inte färgen tillräcklig för att det ska komma undan med den här formulan, eftersom sånna här nyanser av turkost förökar sig som kaniner i min Helmer. Jag vet inte hur många jag har. Och jag väljer hellre ett av de andra än att bråka med den här formulan igen! Nä, det får fortsätta att stå övergivet i bottenlådan.
Formula: 3 (tack vare att det täcker på två lager, 2 i övrigt)
Färg i sin genre: 4

5 kommentarer:

 1. Man kan nästan se att lacket var lite svårjobbat! =(

  SvaraRadera
 2. Ja, det försökte till och med bubbla sig :/

  SvaraRadera
 3. Jag älskar färgen! Formulan låter inte fin alls, men jag är ändå frestad att försöka skaffa detta bara för att det är så snyggt.

  SvaraRadera
 4. Chaosophia - Det är säkert inte svårt att få tag på om man väl hittar nån som säljer W7. Men du kan få min flaska! Jag mailar dig :)

  SvaraRadera
 5. :O

  Undrar om du glömde skicka mailet, eller om du skickade fel? Jag har inte fått något! Och du, tack! :D Jag blev så glad över att ens läsa om ditt erbjudande.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.