lördag 1 december 2012

China Glaze - Water you wainting for

Klar bas med en massa glitter som simmar runt. Blått, grönt och lila, och i olika storlekar. När jag såg det på promo-bilderna trodde jag inte att det skulle vara ett utpräglat glitterlack, hade nog inte köpt det om jag vetat det. Men med så billiga grejer som China Glaze kan man ju chansa :) Och det är inte så illa ändå, väldigt snyggt för att vara glitter.

För en gång skull får ni se ett lack med överlack på, två lager till och med, för det här tuggar i sig överlack som om det vore smågodis
Och det täckte förvånansvärt bra också! Bara två lager så var det helt opakt. Inget behov av underkläder här inte, det gillar vi. Lite tjockt och kan knappast beskyllas för att vara snabbtorkat, men det var väl väntat.

Formula: 3
Färg i sin genre: 5
Inköpsställe: Transdesign om jag inte tar fel.


I'm not that into glitter polishes, so if I had known that this was a pure glitter polish I probably wouldn't have bought it. But sometimes it's fun to take a chance :) And it's not that bad actually. It covered and cot opaque with just two coats, which is really good for a glitter with a clear base. Nice color combo too with blue, green and purple glitter in different sizes.

23 kommentarer:

 1. Detta lack fick jag hem för några dagar sen men inte hunnit testa. Finare på naglarna än i flaskan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju bra när det är åt det hållet ^^

   Radera
 2. På beskrivningen låter formulan som ChG Prismatic Chroma Collection-lacken. Jag suktade efter och köpa allihop men har knappt provat alla för de är så jobbiga att få bort samt hetsäter topcoat. Funderar slänga ut allihop på Tradera eller nåt. Fina att titta på dock...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skaffade inga alls av dem, kände att det var för mycket bling för mig. Men de har varit roliga att se på bilder, väldigt snygga om man kan bära upp den stilen.
   På tal om att sälja lack, jag har funderat på att använda min köpsite på Tictail till att sälja begagnade lack, istället för bloppis. Då är det smidigt att bara klicka hem dem till fast pris, lägga på frakt och betala med Paypal så är det klart, och man får färdigprintade orderlistor om man vill. Och är nånting sålt så försvinner det, istället för att man ska svara på 17 mail att lacket är borta redan. ...Fundera på det du också :)

   Radera
  2. Detta låter som en jättebra idé :)

   Radera
 3. Riktigt fint var det iaf! =)

  SvaraRadera
 4. Tjusigt glitter och imponerande att den tänkte efter två lager, fast vet inte om jag tyckte den var snygg nog för hur jobbig jag antar att den är att ta bort. Kanske ångrar mig sen och köper ändå, men det får vi se. :) Kul att se swatcher iaf.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag blev förvånad att den täckte så bra!
   Jag har ju i princip aldrig glitterlack på naglarna såpass länge att de hinner torka helt, så jag bara skrapar av lacket igen ^^ Men jag gissar att det här inte är jättekul att ta bort

   Radera
 5. It's really nice, you can see all the different colours!

  I never used to be a fan of glitter polishes until I discovered the easy removal method using tin foil!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yeah, I really liked the color combination!
   For me glitter is too much bling on the nails, removal is a seconday problem ^^ But I usually use Seche Vite as a base coat and then I can just peal the polish off after a day or so in one big piece, no polish remover needed at all :)

   Radera
 6. Jag tycker det ser ut som en dröm jag, BÅDE glittrigt och helt i min färgskala.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ett väldigt trevligt glitterlack i den färgskalan!

   Radera
 7. Supersnyggt! Åkte upp på min önskelista, bara ett måste ju...:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det är farligt för plånboken att läsa bloggar ;)

   Radera
 8. Jag gillar verkligen färgkombinationen! Det lacket är på väg hem till mig nu =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska bli roligt att se det på din blogg sen på dina snygga naglar!

   Radera
 9. Jättefint!
  Tror inte jag skaffar det dock för det ska vara ruskigt likt ett Nicle by OPI som heter Kendall on the Katwalk som jag redan har.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den lär ju inte vara unik, ingenting är unikt numera :/

   Radera
 10. åh, det här är så snyggt. Fick hem min flaska igår och det ser alldeles underbart ut. Ska bli så kul att prova!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska bli roligt att se den på din blogg sen då :)

   Radera
 11. Väldigt fint, är ju svag för kombon blått och grönt så det här kommer nog gå hem hos mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, blått och grönt ihop är alltid bra :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.