tisdag 4 december 2012

Ciaté - Caviar pearls Prom Queen

Min första bekantskap med caviar-manikyren låg under lucka 4 i kalendern. Jag har alltid tänkt att det är för mycket krångel med de små plastpärlorna för att orka testa, men nu var jag ju tvungen när den här flaskan dök upp. Min slutsats efter att ha testat är att det är alldeles för mycket krångel!

Just den här blandningen innehåller både pärlor och glitter och jag tror att jag hade tyckt bättre om upplägget om det bara varit pärlor. Glittren fastar på insidan av flaskan, på insidan av korken, på underlaget, på penseln, på skrivbordet, på mina händer, på mina kläder... blir tokig! Och när de väl nån enstaka gång fastnar på nageln så blir det en liten grop där eftersom de inte sticker ut lika mycket som pärlorna.


Pärlorna i sig är mindre än jag trodde de skulle vara, och i en trevlig färgkombination. De fastar rätt bra på nageln om man bara trycker ner dem lite i det våta lacket. Jag hoppade över topplack för jag ville ändå ta bort dem med en gång. Hade jag gått med pärlor på naglarna en hel dag så hade jag fastnat i allting och blivit galen.

Så som sagt, kul pryl att testa men alldeles för mycket krångel. Det ska vara tre flaskor till med pärlor i kalendern och jag känner mig tveksam till om jag orkar med att testa alla under samma månad.


My first encounter with caviar beads, since they showed up in the Mini Mani Month calendar. It's better than I thought it would be but it's still way to much hassle for me!

16 kommentarer:

 1. Det där med kaviar är gott på mackan och i kalla såser till lax, men på naglarna är det inte riktigt min grej. Fast färgkombon i blandningen var trevlig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä jag är inte helt övertygad om kaviarkulornas närvaro på naglarna heller :p

   Radera
 2. Det är ju väldigt gullig men jag håller med. För mycket krångel för min smak och jag vill inte riskera att få pärlor överallt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och ännu värre om man ska göra på alla nalar, vilket jag tror att jag skulle föredra om jag skulle bära upp en caviarmanikyr öht

   Radera
 3. Näe... alltså, jag kan inte påstå att jag är sugen på det, precis ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä inte jag heller, skulle aldrig köpa pärlorna, men nu kom de med i konceptet ^^

   Radera
 4. Jag skulle aldrig i livet köpa ciate+kaviar/kit.. Nu är jag väldigt tålmodig, men jag tycker det blir för mycket med alla små kulor på en nagel. Och såna kulor har ju funnits på ebay en halv evighet och jag har dem hemma, men som smådekoration ibland. Nä, jag håller med Helena, kaviar passar till mat.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skulle heller absolut inte köpa ett fullstort kit från Ciaté. Efter hur de betedde sig med varumärket mot bloggarna så hade jag god lust att bojkotta dem helt och hållet. Nu kunde jag inte stå emot kalendern men aldrig att jag köper deras idiot-dyra kit

   Radera
 5. Vad synd att glittren betedde sig så där dumt för det är en fin blandning.
  Om du nån gång vill behålla de längre så ta bara top coat på ytterkanten för pärlorna tappar sin färg om man kör top coat på allt.
  Å om man fäster pärlorna i ett lager Seche så sitter de mkt bättre än om man bara fäster de i basfärgen. Med de tipsen blir kaviarmanikyren både lättare och roligare! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra tips! Om jag gör en nagel nån mer gång så ska jag ta med mig det :)

   Radera
 6. Ser fint ut! Färgen på pärlorna var riktigt fina, får jag se till o prova någon dag.. Men kommer nog inte köpa ett set :) Det lila lacket var också tjusigt! Vilket är det?
  /Rebecka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det lila är ett Wet and Whild lack jag fick av rumskamraten från USA. Det kommer upp egna swatcher på det, men flaskan hamnade i bloppishögen för jag blev inte jätteförtjust. Det dyker upp i nån bloppis så småningom :)

   Radera
 7. Jag gillar tanken med kaviarmanikyr och har grejer för att göra det men aldrig kommit mig för det, tror det är böket som skrämmer mig lite. Matchningen av de olika färgerna och det lila lacket är jättefin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ser lite kul ut, men inte tillräckligt kul för att det ska vara värt det :p

   Radera
 8. Huva. Jag känner i ryggmärgen att jag hade pillat bort alla pärlor inom 20-30 minuter. Naglar ska va SLÄTA!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska ju erkänna att jag var där och pillade på dem hela tiden. Skrapade av dem innan lacket hade torkat för jag var orolig för borttagningen, men jag hade nog inte kunnat låta dem vara ändå :p

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.