fredag 21 december 2012

Konad med hololack

Gav mig på att göra konadtryck med hololack, vilket brukar gå sådär. Motiven blev bra men holoeffekten är ju väldigt svag, så ni får väl mest tro mig på mitt ord när jag säger att det är holo ^^ Men det är så mycket Holofredag som ni får här idag... fredagar är ingen bra dag att köra tema nu när jag jobbar heltid, det blir svårare och svårare att lyckas hinna allting, suck.As holo as it gets today, with a konad print.

18 kommentarer:

 1. Tycker det blev bra, men är nyfiken på vilket hololack du använde till mönstret?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egenfrankat med suspensionbase och holopigment. Har testat med köpta hololack innan men knappt fått det att synas alls. Vet inte om det funkade bättre nu för att holot är mer pigmenterat eller för att jag gjorde det på en matt bas som kanske är lite mer "klistrig" för konadtrycken. Som vanligt gör jag misstaget att testa med flera variabler samtidigt :p

   Radera
 2. Vad snyggt!! Man ser holoeffekten om man klickar upp dem i större format. Snyggt!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker mig också se holo-effekten på bilderna! Supersnyggt verkligen. Vill också testa att stämpla med holo, sett andra som lyckats med köpta varianter! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det går nog, bara man väljer ett bra lack, jag har bara haft otur innan och det har knappt synts nått alls

   Radera
 4. Verkligen snyggt, man ser ju tydligt färgskiftningarna. Perfekt att ha det på ett matt mörkt underlag, det framhäver holoeffekten.

  Är det gjort med ditt nya pulver som du ju visade upp i en påse för ett tag sedan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det hjälpte nog att ha en svart bas

   Nej, det är gamla omgångar av Spectra Flair i det här. Det är grövre storlek på de partiklarna än de jag köpta så mycket av, tänkte att det kanske skulle synas bättre då. ...Måste verkligen se till att få tag på bas efter nyår!

   Radera
 5. Vad snyggt!! Du kör också snöflingor idag!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag blev inspirerad av alla snygga snöflingor som synts på bloggarna det sista :)

   Radera
 6. Fantastiskt snygg manikyr!

  SvaraRadera
 7. Älskar att du lagt det på mattsvart:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag blev lite sugen på matt och kontraster :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.