fredag 14 december 2012

Ciaté - Speed Dial

Bakom lucka 14 låg Speed Dial, ett korall-rosa-orange jellylack. I flaskan såg det ut att vara lite åt det pastelliga hållet men på naglarna blev färgen mer knallig. Jag kan inte bestämma mig för om jag tycker om det eller inte, om jag tycker att det är för rosa, eller för orange, och för lite korall... hmm. Men jag har en kofta som matchar perfekt så jag kommer säkert använda det oavsett.Jelly som sagt, men det täckte tillräckligt bra på tre lager så det var ändå över förväntan. Lite rinnigt men lättmålat ändå.

Formula: 4
Färg i sin genre: 4


I can't decide if I like this or not, or if I think it's too pink... or too orange. Very annoying that I can't make up my mind! The formula is jelly but it covered in three coats, so not that bad.

15 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jag kan fortfarande inte bestämma mig ^^

   Radera
 2. Hm, nä, det är ju orange :P Kommer du posta en gruppbild på alla dom gulliga flaskorna sen? För oavsätt vad man tycker om lacken så är ju flaskorna bedårande söta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan jag absolut göra! Får se till att komma ihåg det bara så jag inte hinner börja ge bort flaskor innan alla är utplockade från kalendern ^^

   Radera
 3. Jag rådiggar färgen. Skitsnygg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bra att ni andra gillar den iaf :)

   Radera
 4. Jag är åt det mer tveksamma hållet angående färgen.. Kanske för lite korall för min del..äsch jag vet inte..

  SvaraRadera
 5. Ungefär samma färg som mitt hår. Fast mitt hår är mer rosa och rött. Det skulle vart orange dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, på mig själv hade jag iaf valt oranga naglar framför orange hår ^^

   Radera
  2. Jag la upp en bild på min blogg igår på mitt hår. Du får spana in det och säga om du föredrar naglarna i den färgen eller om håret var okej ;)

   Radera
 6. Jag gillar nog den här färgen faktiskt, det är något jag skunna kunna bli sugen på till sommaren!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag kanske också kommer tycka mer om den till sommaren

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.