torsdag 6 december 2012

Ninja Polish - Eye Candy

Eye Candy är ett lack jag aldrig hade köpt själv... och nu gjorde jag ju inte det. Jag fick det på köpet med beställningen från Ninja Polish, och det var väldigt generöst tycker jag eftersom det trots allt är ett indielack. Även om de ju uppenbarligen outsource'at produktionen och paketeringen i flaskan, den ser riktigt proffsig ut med tryck på istället för etikett. Men det är ju ändå deras eget påfund :)

Hur som helst, lacket. Det är lila, turkos och limegrönt glitter i en klar bas. Som sagt inget jag hade köpt själv, men jag gillade det förvånansvärt nog. Det är ju inget jag går till jobbet med, men som partylack funkar det. Glittret är väldigt litet och sprider sig jämnt så det blir inte rörigt utan bara en trevlig mix av färger. Jag skulle tro att det är en ganska jämn fördelning av färgerna men jag la det uppe på ett turkos lack så det ser övervägande turkost ut på bilderna.

Ni ser det utan överlack och först utan blixt, jag gillar det bäst så, jag skulle nog gilla det med ett matt överlack också.

Och sen en bild med blixt, mer glittrigt glitter då.


Formulan är mer täckande än vad jag trodde. Det kan nog bli opakt med lite tålamod. Jag har fyra lager över det turkosa och då är bottenlacket bara synligt i kanterna. Lätt att måla med men en aning tjockt, vilket man ju kan vänta sig

Formula: 3
Färg i sin genre: 4
Inköpsställe: Fått av Ninja Polish. Att jag har fått lacket gratis har inte påverkat mina åsikter om det!


I got this for free when I ordered from Ninja Polish, it's one of their own polishes. It's a clear base with an even distribution of lime green, purple and turquoise glitter. I put it over a turquoise base so it looks more turquoise in the pictures than it really is. It's for coats and it was easy to work with but a bit thick.

16 kommentarer:

 1. Skitsnyggt!!
  Kan vi inte få se det nermattat?? Eller är det redan borttaget? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är borta sedan flera veckor, här är det rejäl fördröjning i inläggen ^^ Men jag kan absolut swatcha om det och lägga på matt överlack nån annan gång (när jag har mina naturliga naglar igen så att SV som underlack funkar)

   Radera
 2. Väldigt, väldigt snyggt. Jag gillar det verkligen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ett läckert glitterlack

   Radera
 3. Även jag tycker det var mucho snyggt :).
  Men så gick tanken till: Hur gick det när du skulle ta bort allt glitter?*nyfiken*

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag försöker skrapa av glittren innan lacket torkar numera, eftersom jag inte kan använda min Seche Vite metod på konstnaglarna. Så det gick helt okej :) Hade inte velat testa med genomhärdat lack dock ^^

   Radera
 4. Supersnyggt!! Jag gillade det verkligen!

  SvaraRadera
 5. Jätte snyggt, tycker jag!

  SvaraRadera
 6. Seriously that looks amazing :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's relly a great glitter polish!

   Radera
 7. Skitsnyggt! Främst på bilderna utan topplack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var snyggast på bilderna utan blixt :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.