lördag 15 december 2012

Ciaté - Headliner

Ytterligare ett helt fantastiskt lack ur kalendern! Headliner är blått med en droppe grönt i, jättesnygg färg. Hade jag nånsin använt upp en enda flaska nagellack så hade jag absolut köpt en fullstor flaska av det, men nu vet jag att jag aldrig hinner använda det tillräckligt mycket bland alla andra vackra lack i världen för att det ska vara någon poäng med mer än en miniflaska.Ett enda lager, och lättmålat som en dröm. Klockrent!

Formula: 5
Färg i sin genre: 5


This was a real jackpot: great color, great formula! If I ever used up any of my polishes I would definitely buy a full size of this one.

7 kommentarer:

 1. vilken färg! Detta får nog en annan köpa en fullsize av.. =)

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Vad är skillnaden mellan en mini och en stor? Din lilla(?) ser ju väldigt stor ut men det är väl den breda flaskan som gör det? :) Tänkte på OPIS superminis och stora är det ju jätteskillnad på. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är 13,5ml i en stor Ciaté flaska och 5ml i en liten, så det är inte riktigt lika mycket skillnad som mellan de stora och små OPI flaskorna (15ml jämfört med 3,75ml) Jag tycker att 5ml är gränsen för hur små nagellacksflaskor får bli innan det inte är nån poäng med dem längre, mindre än så så tar de ju nästan slut efter en manikyr :p

   Radera
 3. Jättesnyggt!! Måste prova mitt ex snart!!
  Å en one coater!!! Me like!!! :D

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.