tisdag 25 december 2012

Sammanfattning: Ciaté - Mini Mani Month

Det var alla de små lacken ur kalendern då! Och vad passar nu om inte en sammanfattning. Dessutom är det lika bra att inte visa nya lack med tanke på att ingen läser bloggar nu ändå ;)  (statistiken för bloggen störtdyker alltid över juldagarna, och det är ju som det ska vara, folk umgås med släkt och vänner istället för att hänga framför datorn)

Här är "klassfotot" på allihop


Och här är "elevrådet" på en egen bild, a.k.a de lacken jag tyckte bäst om och kommer att behålla. De är faktiskt lagda i ordning till och med, jag tyckte bäst om det gröna Mojito i vänstra övre hörnet och sen är de i fallande ordning som man läser.


Antagligen förvånar det er att ett mesrosa lack kom på andra plats, men det är faktiskt det jag använt mest. Det blir ju inte rosa utan bara fräscht och ljust på naglarna och jag trivs strålande i det. Jag kommer antagligen leta efter en liknande nyans men som är ännu mer rosa-vit, får se om jag hittar en... eller så kanske jag häller ett par droppar vitt cremelack i flaskan, det är antagligen enklare.

Utvärdering av Ciatés julkalender då... Jag tycker det är den bästa idén nånsin och jag önskar att alla lackmärken gjorde det! Jag har älskat att öppna luckorna och få ett nytt lack varje dag (även om jag har fuskat och legat några dagar före hela tiden för att hinna swatcha dem till "rätt" datum). Och även om jag inte gillat alla lacken, och knappast hade köpt mer än ett par stycken på eget initiativ, så har det absolut varit värt det bara för nöjet. Ja, kalendern var dyr, och styckpriset för de lacken jag tycker om blir löjligt högt om man väljer att se det så. Men för det priset har jag haft roligt i en månad och dessutom fått testa lack och färger som jag aldrig hade testat annars. Det är dessutom min första bekantskap med Ciaté och jag måste säga att jag gillar deras kvalitet, inte ett enda av lacken har haft dålig formula.

Så om det dyker upp en ny kalender nästa år med ett nytt innehåll så kommer jag absolut att köpa den igen!

Hoppas att ni har tyckt det var kul att titta på lucköppningarna och kanske till och med hittat nått som såg intressant ut nog att införskaffa.


These are all the polishes of the Ciaté Mini Mani Month, with my favorites in the second picture. I have loved my calendar and getting a new polish every day! Yes, it was expensive, particularly if you split the price by just the eight or so polishes that I will be keeping. But it was still worth it because of all the fun and the element of surprise and that I got to test polishes that I would never have tested otherwise. So if they do another calendar with a new content for next year, I will definitely get that one too!

14 kommentarer:

 1. Jag har gillat att följa din adventskalender och nästa år skulle jag vilja ha en sån här med blandade märken! Tror jag ska ge mina barn en summa pengar som dom får handla lack för och göra en kalender av!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ju en jättebra idé! Då kan de ju få en lista med vad du redan har också så det inte blir dubbletter. Det tror jag annars är ett problem om det är olika märken och märken som man redan har en del lack av, att man riskerar att mest få lack man redan har. Jag tyckte det var så bra med Ciaté nu för att jag inte haft ett enda lack av dem innan

   Radera
 2. Säger som Helena, jag skulle vilja ha en adventskalender med blandade märken....det vore riktigt nice! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja... man kan ju säkert planera ihop nått några lacknördar och byta kalender med varandra istället för att byta julklappar. Och då blir det specifikt anpassat för vad man tror att den andra personen gillar också :)

   Radera
 3. Jag tycker det varit riktigt kul titta vilken gullig miniflaska som dykt upp på bloggen, det har varit min egen julkalender! Kul idé.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bra att du har haft nöje av det också :) Och ett och annat skulle säkert passa dig också :) det lila är ju undanlagt som sagt, posten får bara lugna nerverna lite efter julen så man vågar skicka saker igen.

   Radera
 4. Ska du sälja de du inte ville ha? För jag råkar vara sjukt intresserad av ett Tardis-blått du har där... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, hade du gått tillbaka och läst kommentarerna i inlägget till det lacket så hade du sett att jag redan erbjudit dig det alldeles gratis ;) Men jag behöver invänta det nya året och vettiga postdagar innan du får det :)

   Men ja, de andra jag inte vill ha kommer hamna i bloppis eller giveaway på nått vis, så om det var nått mer du var sugen på så är nu rätt tillfälle att hojta :)

   Radera
  2. Men åååååååååååh! Nu är du sådär underbar igen! Måste få ge dig en prenest som tack - skicka med din adress. :)

   Radera
  3. :) Jag tycker bara det är roligt att ge bort saker, särskilt när man hittar nått som är sådär perfekt, då är det mycket roligare att ge bort än att få själv :)

   Radera
 5. Jag är supernöjd med den här kalendern!!
  Jag vill ha en ny nästa år! ;)
  Mina favoriter skiljer sig lite från dina, men det kommer jag visa en annan dag :)
  God Jul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli kul att se vilka du tyckte bäst om då! :)
   God jul!

   Radera
 6. Jag har varit dålig på att läsa bloggar i december, men det verkar ju vara en otroligt kul grej som adventskalender - jag kanske slår till på en nästa år!

  SvaraRadera
 7. Jag är frälst i tanken på själva grejen med en julkalender men känner mig lite besviken på de färgerna som låg i kalendern. För att passa min smak var det på tok för mycket rött och "mesiga" färger. Ciate har ju många häftiga lacker, synd att de inte var med i kalendern.

  Helst hade man velat ha en kalender med blandade märken i men jag ser ju också det svåra i att lösa det utan att varannan person får dubbletter. Men en kalender från ett och samma märke men med "classy", "edgy" och "romantic" inriktningar hade varit lättare att lösa och det hade förmodligen blivit fler lacker man gillat.

  SvaraRadera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.