lördag 29 december 2012

Favoriterna bland lacken som kom 2012

Det var gräsligt svårt att välja i år, mycket lättare förra året av nån anledning... Jag har gått helt på känsla: formula och antal lager är rätt oviktigt, huvudsaken är hur lacken ser ut och om jag känner mig lite extra varm i hjärtat när jag tittar på dem. Så här är mina favoriter som släpptes under 2012! Helt utan inbördes ordning ska tilläggas.

Layla - Limoncello. Om jag ändå måste sätta ett lack på första plats så blir det det här. En total överraskning som jag inte anade hur mycket jag skulle älska när jag beställde det.


Layla - Stone. Ur samma kollektion som Limoncello och otroligt vackert och elegant.


Jade - Energy. Världens bästa färg på ett hololack.


Ninja Polish - Floam. Som jag gått och önskat mig hur länge som helst och äntligen fått. Och med bästa namnet i hela världen.


China Glaze - Unpredictable. China Glaze duokroma kollektion gjorde en del besvikna för att den inte var så duokrom som den sett ut på promotoionbilderna. Men mig gjorde det inte så mycket för det här är underbart ändå.


China Glaze - Deviantly Daring. I mina ögon ett snäpp bättre än Peridot, det ni!


Zoya - Zuza. Somrigt värre med jättesnygg finish och Zoya's perfekta formula. 


Color Club - Metamorphosis. Color Clubs vårkollektion kom för så länge sen nu så man har nästan glömt den, men det var en riktigt bra kollektion. Hade gärna tagit med fler lack från den om de hade fått plats. Det här är favoriten.


Color Club - Fly With Me. Också ur ovan nämnda kollektion, och härligt glatt grönt.


China Glaze - Def Defying. Shrek-grön glad-färg med riktigt trevlig formula (har inlägget klart men inte publicerat än)


Zoya - Feifei. Komplext och fantastiskt vackert från Zoya, helt unikt i samlingen trots 600 andra lack.


Layla - Coffee Love. Helst skulle jag ju ta med alla Laylaholosarna på listan men då får det inte plats nått annat. Så det här får representera både deras fantastiska hololack och min förkärlek för bruntonade holosar.


Layla - Emerald Devine. Jamen en till måste komma med, det är ju grönt :)


Orly - Glowstick. Självlysande galenskap som man inte kan göra annat än att älska.


Zoya - Logan. Grön perfektion från Zoya, underbart


Color Club - Ho-Ho-Holly. Lite likt Logan men ljusare. Helt underbart det här med. (Flaskfärgen är rätt, swatchpinnen har ett lager för lite på sig)


Orly - Halo. Elegant och mångsidigt by day, galen diskokula by night.


Le Femme - Unica. Unik grön färg på ett holo.


Cirque - Ohelia. Kanske borde vara utom tävlan eftersom det är ett indie-lack men när jag tänker på lack som gör mig varm inombords så går det inte att hoppa över det här. Som blå spets på naglarna och så fiiiint. På bloggen har ni sett det på Kitty som sen donerade flaskan till mig. Jag har använt och fotat det och bilder ligger i arkivet så ni kommer få se det igen!


Hmmm, det blev visst en viss övervikt mot grönt och turkos... jaja, det är sånt som händer ^^

Ja, vad tycker ni? Har jag missat nått som kom ut i år eller fått med det viktigaste? Haka på med egna listor vett'ja, det är så kul att se vad andra har fastnat lite extra för!


My top 20 polishes that was released during 2012, not in any order. My top 20 irrespective of release date will be up soon.

14 kommentarer:

 1. Ohh, nu bara måste jag ju få tag på Layla - Limoncello, Color Club - Fly With Me och China Glaze - Def Defying, så sjukt snygga!

  SvaraRadera
 2. Åååh så mycket snyggt!!! Du skulle ha varnat att man behövde hacklapp när man läste det här inlägget för att inte drägla ner tangenbordet. LOL Och övervikt åt grönt och turkost håll är aldrig fel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, det hade inte varit lika roligt om jag varnat innan ;)

   Radera
 3. Oh wow, såå många fina lack...suck..vill ha ..vill ha! :-)

  SvaraRadera
 4. Energy och Floam är såååå underbara!!! Vill haaaa!!! :D
  De andra var också väldigt fina förstås ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Floam är nog besvärligt, men Energy ska nog inte vara så svårt att få tag på iaf :)

   Radera
 5. Kul! Jag anade en trend i färgvalet :) Jag har bara ChG av dessa och känner att Zoyorna iaf måste måste jag lägga vantarna på. Du har rätt, dom är väldigt speciella. Och fina Ophelia fick komma med på ett hörn, ser fram emot dina bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lite av en trend ^^ Zoya är ett underbart märke, min favorit i gänget tror jag. Den dag de börjar göra linjära hololack så är min lycka komplett!
   Ja, jag blev verkligen förtjust i Ophelia, hon var precis så fin i verkligheten som på dina bilder :)

   Radera
 6. Måste skaffa Jade Energy! Har ju faktiskt en hel del av dom här lacken och skam å säga en hel del av dom är oprövade!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns så många fina lack i världen så man kommer aldrig ikapp! Jag tror att jag har några fler i otestat-lådan som hade kommit med på listan om jag bara sett dem på naglarna

   Radera
 7. Vi älskar ju samma färgpalett du och jag så en hel del har vi lika här. De fyra översta hade jag gärna lagt beslag på. Underbar lista:D

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är absolut värda att lägga vantarna på! Och förutom Floam så är de ju iaf enkla att få tag på med

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.