onsdag 12 december 2012

Ciaté - Twilight

Twilight påminner mig om Klean Color's Golden Nightmare som tyvärr hade ett alldeles för passande namn. I det här lacket funkar upplägget guldflakes i svart bas mycket bättre och det blir slätt istället för sandigt. Det är för mörkt för att egentligen passa mig men jag tycker ändå det är snyggt.Två lager och hyfsat lättmålat. Enda invändningen är att det var lite klistrigt och tjockt och luktade lite skumt, men det täckte ändå tillräckligt bra för att göra mig nöjd.

Formula: 4
Färg i sin genre: 4

This reminded me of Klean Color's Golden Nightmare, a polish that was completely awful. The concept on golden flakes in a black base is the same but in Twilight it actually worked out. It's two coats and it covers good but it was a bit sticky to work with and it smelled weird.

12 kommentarer:

 1. Jag gillar färgen, hade också Golden Nightmare, men har väldigt svårt för lack som inte blir släta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja GN var ju helt gräsligt med den sandlådeytan... Jag gav bort det och jag saknar det inte det minsta!

   Radera
 2. Jag tycker det ser snyggt ut, men vet inte om jag har lust att köpa det för det. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, från att tycka att det är snyggt till att vilja ha det själv är det ofta ett ganska stort steg trots allt :) Jag hade inte heller köpt det om det inte varit med i kalendern!

   Radera
 3. I quite liked this one, didn't at first but it grew on me! I did noticed the smell, not nearly as bad as Halo tho! Phew!

  SvaraRadera
  Svar
  1. No, Halo was even worse, but it's a shame that they have to smell like that at all :p

   Radera
 4. Svar
  1. Jag föll inte för det tillräckligt för att behålla det tror jag, men det är inte helt illa :)

   Radera
 5. jag har ju köpt detta sedan tidigare och jag gillade mycket mer på nageln än vad jag kanske hade förväntat mig. Tycker det är riktigt snyggt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om man gillar såpass mörka lack så är det ju riktigt läckert :)

   Radera

Har varit tvungen att ta bort möjligheten att kommentera utan att vara inloggad pga väldiga mängder spam. Beklagar! Men lämna gärna en kommentar ändå om du har möjlighet.